Juontaja Juuso Mäkilähde paljasti radio Suomipopin Aamulypsy-lähetyksessä, ettei hän jatka enää Nelosen suositun Selviytyjät Suomi -sarjan juontajana.Juuso ehti juontaa Selviytyjiä vuodesta 2018 lähtien.

– Uusi kausi on tulossa, se ei ole yllätys. Muuten mennään samalla tavalla, mutta meikäläisen taival ohjelmassa on nyt tässä. Yksi iso syy on se, että olen Aamulypsyssä. Haluan keskittyä tähän. Ei olisi hyväksi aamuradiolle, jos olisin viidakossa pari kuukautta, Juuso kertoi suorassa radiolähetyksessä.

Juuso paljasti samalla, että sarjan uutena juontajana aloittaa Madventures-ohjelmastakin tuttu Riku Rantala.

– Minulla on isot saappaat täytettävänä. Minua kiinnostaa nähdä, mitä tapahtuu, kun ihmiset laitetaan tuollaiseen paikkaan. Selviytyjät on yksi suurimmista TV-ohjelmaformaateista, joten kiinnostaa myös ammattilaisena nähdä, miten se tehdään, Riku sanoi suorassa lähetyksessä.

– En tiedä, olisiko minusta enää kilpailijaksi. Ikää on melkein 50 vuotta, joten voi olla, ettei virta enää riittäisi, hän pohti.

Kieltäytyisi kilpailijan roolista

Juuso Mäkilähde paljasti vuonna 2021 Metropolille, ettei hän itse osallistuisi Selviytyjiin kilpailijan roolissa.

– En missään nimessä lähtisi, kun olen nähnyt vierestä, mitä siellä tapahtuu, Mäkilähde kommentoi nauraen Metropolille. 

Mäkilähteen mukaan hänelle kisaan olennaisena osana kuuluva henkinen selkäänpuukottaminen ei tuottaisi vaikeuksia. Hän totesi, että voisi jopa nauttia siitä, että pääsisi ”oikein luvan kanssa juonittelemaan”.

Sen sijaan ajatus elämisestä 15 muun ihmisen kanssa trooppisella saarella herätti Mäkilähteessä kielteisiä tuntemuksia.

– Minulle tuottaisi haasteita se normielämä siellä, kun joutuisi olemaan aika paljon keskenään niiden muiden kilpailijoiden kanssa. Siellä yöt ovat pitkiä, kun aurinko sammuu jo kuudelta ja nousee vasta seuraavana aamuna. Jos pitäisi siellä hiekalla pötkötellä näin pitkän ajan muiden tyyppien kanssa, niin pelkään, että minulla kyllä menisi hermot suoraan sanottuna, juontaja totesi.

Lue myös:

Sometähti Tuuli koki urakriisin Selviytyjien jälkeen – yhden asian olisi halunnut jättää tekemättä: ”Ei ollenkaan tehnyt mieli”

Rotta yllätti Heikki Sorsan keskellä yötä Selviytyjät-sarjan kuvauksissa – näin ex-lumilautailija reagoi viidakon eläimiin!