Liikemies Stefan Therman on kokenut elämässään monet nousut ja laskut. Hän on saanut nauttia rahan tuomasta onnesta ja yltäkylläisyydestä, mutta samaan aikaan hän on joutunut vastakkain hyvin ikävän ongelman, alkoholismin kanssa.

Therman ei ole salaillut alkoholismiaan suurelta yleisöltä. Myös Thermanin lähipiiri on puhunut julkisuudessa avoimesti miehen haasteista, kuten Martina Aitolehti, Thermanin entinen puoliso teki elokuussa ilmestyneessä Martina – taistelija -kirjassa.

Aitolehti kertoi kirjassaan huomanneensa Thermanin muuttuneen rikastumisensa myötä kuin eri ihmiseksi. Tämä vietti yöt helsinkiläisissä yökerhoissa, eikä ollut suhteessa läsnä tavalla, jota Aitolehti olisi kumppaniltaan toivonut.

– Stefu tuli rikkaasta perheestä ja se päätyi tosi yhtäkkiä käsittelemään valtavia summia rahaa. Musta tuntui, että katsoin sitä vierestä kuin hidastettua autokolaria, Aitolehti kuvaili kirjassaan Thermanin elämän värikkäitä käänteitä.

Tänä syksynä Therman hakeutui monien kosteiden vuosien jälkeen viimein katkaisuhoitoon. Hän kertoi kuukauden mittaisesta Minnesota-hoidostaan oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa lokakuussa.

– Kuukauden pituinen Minnesota-hoito siis takana. Parasta mitä tähän väliin elämää pystyy tekemään. Niin paljon opittu, niin paljon saanut tästä irti elämääni, etten voisi olla kiitollisempi koko porukalle kenen kanssa tämän kuljen, Therman kirjoitti tuolloin.

– Tästä on hyvä jatkaa nöyrin mielin askel kerrallaan! Olla parempi isä, ystävä ja ihminen, hän jatkoi.

Therman julkaisi myös Feed-osioonsa itsestään paljonpuhuvan kuvan, jossa hän katsoo päättäväisenä kameraan. Otoksen oheen on merkitty aihetunniste #babysteps eli ”pienin askelin”. Kätensä Therman on vetänyt symbolisesti ristiin.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt Thermanin Instagram-tililtä voi havaita miehen todella tehneen merkittävän muutoksen elämässään. Hän on kuluneen syksyn aikana lisännyt runsaasti kuvamateriaalia rauhallisesta arjestaan, johon on kuulunut muun muassa ajanvietto hänen ja Aitolehden yhteisen Isabella-tyttären kanssa.

Tällä hetkellä Therman lomailee Dubain auringon alla, josta liikemies on tehnyt iloisia julkaisuja Instagramiin. Matkallaan Therman on intoutunut laittamaan ruokaa reissuseuralaisilleen, käynyt kuntosalilla, tutkinut paikallisia kiinteistöjä ja harrastanut golfia.

Maanantaina (7.11.) Therman lisäsi Stories-osioonsa videon, jonka yhteydessä hän paljastaa rehelliset kuulumisensa. Videolla näkyy myös Thermanin matkakumppani, joka on ilmeisesti hänen hyvä ystävänsä.

– Mahtava reissu pitkästä aikaa! Therman hehkuttaa videonsa päälle kirjoitetussa tekstissä.

– Uusia asioita alkamassa ja vanhatkin kaupat saatiin alta pois! Seura oli myös mitä parhain, hän iloitsee.

Thermanin videon taustalla soi Pharrell Williamsin kuuluisa kappale Because I’m happy.

Feed-osioonsa Therman on postannut kuvan, jossa hänellä on jälleen kädet ristissä. Kasvoillaan Thermanilla on leveä hymy.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Liikemies Stefan Therman esitteli kuvankauniin siskonsa

Martina bongattiin Stefanin asunnolla Hangossa – kommentoi nyt huhuja mahdollisesta yhteenpaluusta: ”Miksi pitäisi olla heti yhdessä?”