Kirsi Alm-Siiran Twitter-päivitys saanut somekansan raivon partaalle – ”Ei ihan sarkasmi purrut”

MTV3-kanavan uutisankkuri Kirsi Alm-Siira julkaisi Twitter-tilillään päivityksen, joka on herättänyt runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Postauksessaan Alm-Siira kommentoi humoristiseen sävyyn Sanna Marinin Ylellä esittämää toivetta siitä, että ihmiset viettäisivät joulua vain muutaman perheenjäsenen tai ystävän kanssa, eivät suuressa joukossa.

– Pääministeri Ylellä: Joulua syytä viettää kotona vain lähimpien sukulaisten tai ystävien kanssa. Tuleekin siis ihan erilainen joulu. Yleensä kutsunut ihan hemmetisti random-jengiä joulupöytääni, Alm-Siira kirjoittaa Twitterissä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Postaus on jakanut vahvasti somekansan mielipiteitä. Toiset ajattelevat vitsin olevan hauska, mutta osan mielestä se on tilanteeseen sopimaton ja mauton.

– Ymmärtääkseni aika monilla on kyllä tiukka ralli kyläpaikasta toiseen läpi pyhien paikkakunnalta toiselle, somevaikuttaja Eino Nurmisto kommentoi.

– Itsellä olisi kaksi pientä lastenlasta Espoossa. Toisen ristiäiset ovat parin viikon päästä. Nyt menee sekä joulu että kastejuhla omalta osalta ohi, kun asutaan Kotkassa. Että ei ihan sarkasmi purrut, toinen Twitter-käyttäjä perustelee.

– Jouluna on kyllä tapana tapailla ystäviä. Nyt jää väliin. Aika huono heitto, kolmas kritisoi.

– Huumorintajua hei. Ei kaiken tarvitse olla haudanvakavaa, eräs muistuttaa.

– Kuulostaahan noin ilmaistuna kieltämättä hassulta. Normaalisti kuitenkin tapaisimme vanhempiamme ja sisaruksiamme perheineen, nyt ollaan kotona minä, mies ja lapsemme keskenämme.

Lue myös:

Nanna Karalahti kritisoi tiukkoja koronarajoituksia: ”Suomessa on kohta melkoinen massatyöttömyys”

Samuli Edelmann julkaisi harvinaisen yhteiskuvan – juhlii 16 vuotta täyttänyttä kuopustaan: ”Poikani, upea nuori mies!”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.