Kohta synnyttävä Sara Parikka avautuu blogissa raskaudestaan: ”Puhti alkaa iltaisin loppua”

Salatuista elämistä tuttu näyttelijä ja bloggaaja Sara Parikka on raskautensa loppuvaiheilla, viikolla 37, ja vauva voi syntyä käytännössä milloin vain. Parikka kirjoitti blogiinsa avoimen tekstin siitä, millaisia tuntemuksia hänellä on viime päivien aikana ollut.

– Olen onnellinen siitä, miten hyvin raskaus on tähän saakka sujunut. Täytyy kuitenkin myöntää, että puhti alkaa iltaisin välillä loppua. Mun oleminen on lähinnä sellaista puhinaa ja vaikerrusta, Parikka kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Näyttelijä kirjoittaa myös ajatelleen paljon tulevaa synnytystä, mutta suhtautuu siihen melko rauhallisin mielin.

– Olen varannut nyt vikoille viikoille muutamia hoitoja, kuten: kiropraktikko, akupunktio ja jalkahoito. Oon yleisesti ottaen todella huono käymään missään hoidoissa ja päätin että satsaan nyt raskausaikaan, hän jatkaa.

– Toivon, että nämä säännölliset kehonhuollot auttavat mahdollisesti synnytyksessä ja ennaltaehkäisevät myöhempiä ongelmia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Saran perheeseen kuuluu näyttelijäpuoliso Mikko Parikka, sekä pariskunnan kaksi lasta, Mimosa ja Matilda. Sara kertoo, että maaliskuussa 2014 syntyneen Matildan ja joulukuussa 2015 syntyneen Mimosan synnytykset sujuivat aikanaan nopeasti.

– Aiemmat synnytykset ovat olleet aika nopsia, joten se on ainoa jännityksen paikka. Samalla oon nauranut, että nyt salettiin synnytän 72h, kun jännitän päinvastaista.

Parikat muuttivat hiljattain uuteen taloon, joka on toteutettu perheen toiveiden mukaisesti. Sara ja Mikko ovat jakaneet sosiaaliseen mediaan paljon kuvia uudesta kodistaan.

View this post on Instagram

✨ helmikuun parhaat löytyy blogista! 😚

A post shared by Sara Parikka (@saraparikka) on

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.