Somevaikuttaja Linda Manuella ja räppäri William eli Ville Virtanen aiheuttivat viime kesänä suuren kohun, kun heidän suhteensa nousi julkisuuteen. William oli vain muutamia kuukausia aiemmin eronnut entisestä kumppanistaan, fitness-tähti Sonja Aiellosta.

Nyt Linda ja William ovat viihtyneet tiiviisti yhdessä jo yli puolen vuoden ajan. Kaksikko matkusti hiljattain yhteiselle lomalle Thaimaan lämpöön, jossa he ovat nauttineet lukuisista romanttisista hetkistä. Molemmat suhteen osapuolet ovat hehkuttaneet reissuaan avoimesti sosiaalisessa mediassa.

Viikonloppuna William julkaisi omalle Instagram-tililleen ensimmäiset yhteiskuvat Lindan kanssa. Otoksissa pariskunta seisoo uima-altaassa ja suutelee toisiaan alasti. Uima-asut on jätetty altaan reunalle.

Julkaisunsa oheen William on lisännyt emojin, jossa kaksi kättä muodostaa sormillaan sydämen.

– Rakastan sinua, Linda kommentoi päivitystä englanniksi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Myös Linda on esitellyt pariskunnan rakkautta omalla Instagram-tilillään. Lemmenloman alussa hän julkaisi videon, jossa näkyy paloja hänen ja Williamin päiväretkeltä Pa La-U -nimiselle vesiputoukselle.

Näet videon alta tai täällä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Näin Linda Manuellan ja räppäri Williamin kohusuhde sai alkunsa – takana yllättävä historia: ”Yhtäkkiä olimmekin yhdessä”

Seikkailusarjan kuvaukset yllättivät täysin Linda Manuellan – avautuu nyt rankasta kokemuksesta: ”Matto vedettiin jalkojen alta kokonaan”