Laulaja-lauluntekijä Evelina, 25, julkaisi tiistaina Instagram-tilinsä Stories-osiossa itkuisen videon. Hän avautui videolla kohtaamisesta, joka sai laulajan tunteet pintaan korona-ajan eristyneisyyden seurauksena.

– En normaalisti postaisi itsestäni näin epäedustavaa videota. Itken kaikki mun meikit, Evelina aloittaa ja pohjustaa sen jälkeen tapahtunutta.

– Kadulla tuli äsken vastaan tyttö, joka pyysi yhteiskuvaa. Otettiin sit se kuva yhdessä. Mulla ei ole ollut noin normaalia oloa… en muista koska viimeksi, Eveliina kertoo itkun seasta.

Kohtaaminen sai Eveliinan tuntemaan olonsa samaan aikaan onnelliseksi, mutta myös surulliseksi.

– Mulla on niin kova ikäviä ihmisiä, kontakteja, elämää ja läheisyyttä. Oon tosi surullinen, että on joutunut elämään näin jo vuoden.

Kuvakaappaus Instagram Evelina

Evelina on yksi Suomen suosituimpia pop-laulajia. Hän on ensimmäinen suomalainen naisartisti, jonka kappaletta on kuunneltu Spotifyssa yli 10 miljoonaa kertaa ja hänen debyyttialbuminsa teki suomalaista äänitehistoriaa myymällä ennakkoon platinaa. Evelina palkittiin vuonna 2018 Vuoden naissolisti -palkinnolla Emma -gaalassa.

Lue myös:

Rumba: Laulaja Evelina sairastui burnoutiin – ”Olin tosi pitkään kipeänä”

Arttu Wiskarin julkaisema Twitter-päivitys herättää voimakkaita tunteita julkkisten keskuudessa: ”Saat*na, mene töihin”