Laulaja Saara Aalto, 33, avioitui Meri puolisonsa kanssa huhtikuussa 2020 pienimuotoisessa seremoniassa. Nyt Saara avautuu hämmentävästä tilanteesta, johon päätyi mennessään katsomaan teatteriesitystä puolisonsa kanssa.

– Helsingissä on meneillään Pride-viikko ja minulle tapahtui jotain, joka sai minut hämmentymään ja nolostumaan, Saara kirjoittaa.

Hän kertoo Instagram-julkaisussa asioineensa teatterin lippuluukulla Meri-vaimon jäädessä parkkeeraamaan pariskunnan autoa. Lippuluukulla Saara sanoi jostakin syystä odottavansa vielä ystäväänsä saapuvaksi.

– Ystävää? Meri on vaimoni, mutta minun oli vaikeaa sanoa sitä tuntemattomalle. Kyseessä oli vieläpä HLBTQ+-teemainen näytös ja ihmiset ympärilläni olivat pääosin tästä yhteisöstä ja vaikka puhun suhteestamme julkisuudessa koko ajan. Miten tämä tapahtui minulle?

Saara kirjoittaa arvelevansa, että hän alitajuisesti jännittää vieläkin vaimostaan puhumista, jottei aiheuttaisi ihmisissä negatiivisia tai hämmentyneitä reaktioita.

– Tuntuu typerältä kutsua puolisoa ystäväksi. Aivan kuin suhteessa olisi jotain hävettävää. Rakkauden ja oman itsensä piilottelu on kamalaa. Tästä lähtien aion olla tietoisesti rohkeampi kaikissa tilanteissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Saara Aalto murtui kyyneliin häissään – koruttomat häät ilman vieraita

Jättiyllätys! Saara Aalto julkaisee kappaleen Englannin tunnetuimman drag queenin kanssa