Leikkauksesta toipuva Maria Veitola joutui hakeutumaan päivystykseen – kärsi karmeasta olosta: ”Kuvittele elämäsi pahin krapula”

Toimittaja Maria Veitola, 47, leikattiin kolme viikkoa sitten. Hänen rintaontelostaan löytyi tammikuussa suuri kasvain. Veitola on kertonut voinnistaan ja toipumisen edistymisestä avoimesti Instagram-julkaisuissaan.

– Jaksan vähän puuhastella kotona, nähdä ystäviä, kävellä ulkona ja syödä leivoksia. Välillä edelleen itkettää, mutta välillä myös hymyilyttää. Olen iloinen siitä, Veitola kirjoittaa kuulumisiaan.

Takapakkia toipumiseen tuli kuitenkin viime viikolla ja Veitola hakeutui Meilahden päivystykseen. Hän epäili kärsivänsä lääkkeiden vieroitusoireista.

– Olo oli niin karmea. Kuvittele elämäsi pahin krapula, joka kestää päiviä. Päälle vielä lämpöä, Veitola kuvailee.

– Päivystyksessä epäiltiin, ettei vierotusoireet voi olla ihan näin tukalan moninaiset. Ehkä mulla oli kaupan päälle joku virus. Tai keho ja mieli muuten vaan leikkauksen jäljiltä sekaisin. Tärkeintä kuitenkin, ettei sisälläni jyllännyt mitään infektiota ja sain mielenrauhan sen osalta.

Toimittajan sairausloma jatkuu vielä muutamia päiviä, jonka jälkeen hän palaa pikkuhiljaa töiden ja normaaliarjen pariin.

– Suurempaa fyysistä rasitusta pitää vielä välttää. Kävellä saa niin paljon kuin jaksaa ja se on tosi ihanaa. Yksi lempitekemiseni, Veitola iloitsee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Kirja: Kaj Kunnas sai vakavan sairauskohtauksen alkuvuodesta – ”Makasin viisi päivää sairaalassa”

Sofia Belórf kamppaili vakavan masennuksen kanssa: ”Tiedän, miltä tuntuu, kun ei näe mitään valoa elämässä”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.