Maisa Torppa avautuu monivuotisesta haasteestaan – "Se ei ole mua varten"


Maisa Torppa on viettänyt blogissaan pitkään hiljaiseloa, mutta palasi nyt päivittämään elämäntilannettaan.
WRC-rallikuski Jari-Matti Latvalan kanssa avioituva kaunotar lueskeli blogistaan vanhoja kirjoituksia ja poisti osan niistä, koska ei ole enää samaa mieltä asioista, joita niissä käsitteli.
– Nauruhan ja ehkä vähän itkukin siitä sitten tuli, Torppa kommentoi joitakin vanhoja kirjoituksiaan.
Torppa myös huomasi, että vaikka monet asiat ovat muuttuneet, jotkut ovat pysyneet täysin ennallaan, kuten monivuotinen yritys aloittaa liikunnan harrastaminen.
– En edelleenkään pidä urheilusta. Kaiken maailman kannustimia oon yrittänyt, että saisin itseni salille tai lenkkipolulle, mutta mun on vaan pakko myöntää myös itselleni, että se ei ole mua varten. Ratsastus ja helkkarinmoinen stressi saa luvan riittää mun liikunnaksi.
– Tosiaankin oon välissä näköjään yrittänyt olla innostunut urheilusta, seurustellut jotain pätkäsuhteita ja yrittänyt olla parempi ihminen. Jos joku asia on muuttunut niin se, että oon ollut yli puolitoista vuotta saman ihanan miehen kanssa (itse tietysti olen ihan yhtä hankala, kuin ennenkin) ja tämä mies kosi minua viime juhannuksena.
Torppa myöntää elämänsä olevan tällä hetkellä melkoista hullunmyllyä. Lähihoitajaopinnot ovat loppusuoralla ja tammikuussa hän aloittaa ammattikorkeakoulussa. Samaan aikaan kiireinen nainen lukee sairaanhoitajaksi, eikä lukiostakaan puutu enää paljoa.
– Juu, olen aivan poikki. Kiitos kysymästä! Ja ei, ei hajuakaan miten aika riittää kaikkeen.
Kaunotar kertoo blogissaaan myös itseään puolentoista vuoden ajan vainonneesta stalkkerista. Laajamittaisen selvittelyn jälkeen Torpalle kävi ilmi, että kyseessä oli ”keski-ikäinen ralliympyröissä pyörivä nainen”. Torpan mukaan nainen oli käyttänyt prepaid-puhelimia, tekaistuja nettiprofiileja ja sähköpostiosoitteita haukkuakseen Jari-Matti Latvalan nuorta uutta rakasta.
– Harva muistaa tai ymmärtää sen, ettei netissäkään saa ihan kaikkea tehdä. Anonyymien nimimierkkien takaa löydetään helposti poliisin avulla ihminen. Kaiken sorttinen uhkailu, perättömien juorujen levittäminen ja toista halventava kommentointi on Suomessa rikos.
Torpan salapoliisityö tuotti lopulta tulosta, mutta hän ihmettelee motiiveja toisen ihmisen järjestelmälliseen haukkumiskampanjaan.
– Tämä tapauksen nainen on ainakin toistaiseksi tajunnut lopettaa ja toivon että pidemmälle ei tarvitse mennä. Huoli kuitenkin yksinäisistä toisen elämää pakkomielteisesti seuraavista ihmisistä on suuri. Mikä laittaa ihmisen keskittymään toisen ihmisen elämään oman sijasta?
Torppa katsoo kuitenkin eteenpäin ja vitsailee harkitsevansa sivutyökseen salapoliisin uraa.
Molemmat kirjoitukset löytyvät kokonaisuudessaan Maisa Torpan blogista.
Kuva: Instagram / Maisa Torppa


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta