Tosi-tv-tähti ja sittemmin lentoemännän töihin lähtenyt Maisa Torppa lomailee ystävänsä kanssa Levin valkoisissa talvimaisemissa.

Maisa on tällä hetkellä lomautettuna lentoemännän töistä koronapandemian seurauksena. Koronan alkuaikoina Maisa teki hoitajan työtä hetkellisesti, johon hänellä on myös lähihoitajan koulutus.

Jos julkaisu ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täällä.

Kaunottaren julkaistua kuvan Levin lomareissulta, yksi seuraaja ilmoitti kommenteissa: ”Kiva kun on aina lomaa”.

— Itse en kyllä tykkää olla lomautettuna, Maisa pamautti takaisin.

Tämän jälkeen toinen seuraaja uteli josko Maisa on ajatellut menevänsä takaisin hoitajan töihin. Maisa vastasi kysymykseen kieltävästi, vaikka ei haluaisikaan olla lomautettuna.

— Tämän lomautuspätkän mä päätin ottaa aikaa itselleni ilman stressiä. On tullut mentyä tukka putkella useat vuodet ja elämässä ollut tosi kuluttavia asioita. Aion siksi nyt hyvällä omalla tunnolla yrittää kääntää tämän lomautuksen positiiviseksi ja ladata akkuja, Maisa kertoi.

Jos julkaisu ei näy selaimellasi, voit katsoa sen klikkaamalla tästä.

Maisa puhui toukokuussa hetkellisestä kokemuksestaan hoitajan töissä avoimesti ja sanoi tuolloin työilmapiirin olleen huono, kun taas ilmailualalla on Maisan mukaan erinomainen työilmapiiri.

— Lentäjät kohtelevat matkustamomiehistöä todella kunnioittavasti ja arvostavat matkustamomiehistön työpanosta. Lentäessä kaikilla on älyttömän hyvä fiilis ja työkavereista ja työympäristöstä pidetään hyvää huolta. Lentotyöstä tulen joka kerta hymyillen kotiin, kun taas eilen hoitotyövuorosta kotiin palatessa itkin, koska yhteishenki työpaikalla oli niin huono, Maisa ilmoitti.

Lue myös:
Johanna Tukiainen rakastaa äitiyttä – julkaisi suloisen kuvan isästä ja vauvasta!

Iida Ketola ajautui rajuun korona-riitaan vuokraisännän kanssa: ”He ovat valmiita heittämään elämäni vi***un 10 prosentin tähden!”

Leikkauksesta toipuva Maria Veitola avoimena voinnistaan: ”Lääketokkuran tilalle on tullut vieroitusoireet ja pahoinvointi”