Vesa Keskisen salarakkaana julkisuuteen ponnahtanut Marika Fingerroos paljastaa Metropolille pitämässään vlogissa, miten kaikki alkoi – eli miten hänestä tuli valtakunnan kohutuin salarakas.

Marika kertoo saaneensa paljon kyselyitä aiheesta, joten nyt hän on päättänyt nostaa kissan pöydälle ja avautua aiheesta tarkemmin.

– Mä osallistuin sellaiseen kilpailuun, kun ”Miss Ykköset”. Silloin en itse asiassa tuntenut Vesaa ollenkaan, hän aloittaa palaten muistoissaan vuoteen 1996.

Marika nappasi lopulta kauneuskilpailun voiton, jonka myötä hän sai Keskisen kyläkaupalta pieniä työtilaisuuksia, joiden kautta hän tutustui myös Vesaan.

– Siinä vuosien mittaan pikkuhiljaa rupesi tulemaan vähän sellaista kutinaa ja sutinaa puolin ja toisin, hän kertoo.

Marika kertoo, ettei aluksi ottanut hänen ja Vesan ”silmäniskupelejä” tosissaan, sillä hän oli tuohon aikaan itsekin parisuhteessa. Aika kuitenkin kului, ja vuosien päästä hän ja Vesa sopivat salaiset treffit Seinäjoelle.

Katso ja kuuntele koko tarina Marikan salarakasajoista ja salasuhteen paljastumisen jälkeisistä tunnelmista alla olevasta vlogista!

Jos upotus ei näy, voit katsoa vlogin myös täältä.

Lue myös:

Marika Fingerroos esittelee vuoden syntisimmät joululahjat: ”Löytyy muutakin kuin dildoja”

Marika Fingerroos paljastaa, miksi lopetti yhteistyön Martina Aitolehden kanssa: ”Hänen käytöksensä herätti myötähäpeää”

Marika Fingerroos seksuaalisesta häirinnästä: ”Tänä päivänä loukkaannutaan, jos pomo kehuu kaula-aukkoa”