Vuonna 2014 Yhdysvalloissa maailman hauskimmaksi ihmiseksi valittu stad up -koomikko Ismo Leikola, 42, kertoo Instagram-tilillään mokasta, joka kävi hänen yhdessä vaimonsa Angelikan kanssa kirjoittaman kirjan ääniversion yhteydessä.

Pariskunnalta ilmestyy lähipäivinä kirja nimeltään Suo, kuokka ja Hollywood, joka kuvaa kulttuurishokkia ja elämänmuutosta heidän muutettuaan Suomesta Hollywoodiin.

Teoksen äänikirja tosin lipsahti ennen aikojaan joihinkin palveluihin kuunneltavaksi. Leikola julkaisi asiasta Instagramissa kirjoituksen, jossa ihmettelee tapahtunutta.

– No niin, sillä lailla. Eipä oisi uskonut että tämmöstä voi edes tapahtua. Meidän kirja siis julkaistaan torstaina 4.3. ja äänikirjana se tulee joskus reilusti myöhemmin. Mutta. Nyt kävi ilmi, että jossain oli tapahtunut hieman isomman luokan hölmöily ja joku ihme versio äänikirjasta päätyi viikonloppuna joihinkin palveluihin hetkeksi aikaa kaikkien kuunneltavaksi. Herranen aika, voi muna ja perseen suti!

Leikolan mukaan heillä ei ole tietoa, miten moka on voinut tapahtua, mutta suhtautuu siihen kuitenkin yllättävän tyynesti.

– Ei mitään hajua miten näin on voinut tapahtua. Moinen ei nimittäin käynyt meidän mielessä edes teoreettisena mahdollisuutena. Mutta no, me ollaankin tällä alalla uusia. Ehkä kirjallisuuden parissa tällaiset sekoilut on ihan arkipäivää, hän pohtii.

Kyseinen nauhoite on nyt poistettu palveluista ja virhe on siltä osin korjattu.

– Jos joku ehti sen löytää ja painaa play-nappia ja sitten ihmetteli kun se katkesi kesken kaiken, niin tiedoksi, että tästä johtuu. Tämmöstä tällä kertaa. Kaikkea sitä, Leikola päivittelee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ismo ja Angelika Leikolan Suo, kuokka ja Hollywood -kirja (Siltala kustannus) ilmestyy myyntiin 4. maaliskuuta.

Lue myös:

Ismo Leikola juhli näyttävästi kauniin vaimonsa kanssa – eläytyi täysillä USA:n vaalihuumaan

IL: Koomikko Ismo Leikola julkaisi huikean koronabiisin – ”Universumin paras video”