Aku Hirviniemi pahoitteli eilen (21.11) lähettämiään törkyviestejä.

Skandaalilla on ollut negatiivisia vaikutuksia suosikkinäyttelijän työkuvioihin, sillä Aku on muun muassa lentänyt pihalle Hihhihii Oy -yhtiön hallituksesta.

Myös Helsingin kaupunginteatteri ilmoitti ettei Aku ole mukana jouluna järjestettävästä Ilmasta rahaa -tuotannossa.

Näyttelijä Aku Hirviniemi jää pois Helsingin Kaupunginteatterin Ilmasta rahaa -tuotannosta. Teatteri on päätynyt tähän ratkaisuun vakavan harkinnan jälkeen.

Teatteri haluaa taata työrauhan joulukuussa alkaville näytelmäharjoituksille eikä hyväksy epäasiallista käytöstä missään muodossa. Ilmasta rahaa -näytelmän harjoitukset alkavat suunnitellusti 4. joulukuuta ja teatteri nimeää Hirviniemen tilalle toisen näyttelijän, tiedotteessa todetaan.

Törkyviestikohussa ryvennelle Aku Hirviniemelle lisää ikäviä uutisia: ”Vakavan harkinnan jälkeen”

Aku kertoi olevansa pahoillaan ja hakeutuneensa ammattiavun piiriin. Näyttelijä pyysi anteeksi erityisesti Sonjalta ja muilta lähipiiriin kuuluvilta.

Pornotähti Mr. Lothar eli Anssi Viskari toivotti tsemppiä ja voimia Akulle

Mr. Lothar osoitti tukensa Akulle toteamalla nykymaailman olevan täynnä houkutuksia, joita miehen pitää vain pystyä vastustamaan.

– Tänä internetin ihmeellisenä aikana netti on täynnä erinäisiä houkutuksia ja viestintä ihmiseltä toiselle on niin helppoa että jotkut sortuvat ylilyönteihin, etenkin miesten tulee olla nykyään vahvoja etteivät esim. juovuksissa ollessaan sorru lähettelemään netissä puolipukeissa oleville naisille liian tuhmia viestejä. Tsemppiä ja voimia Aku taistelussa houkutuksia vastaan, Anssi Viskari tsemppasi Akua.

Aku Hirviniemi kommentoi julkisesti törkyviestikohua: ”Olen tehnyt virheitä…”

Anssi Viskarin kommentti keräsi ristiriitaisia vastauksia

Moni ei allekirjoittanut Mr. Lotharin kommenttia ja totesi ettei tällaisessa tilanteessa viestejä lähettänyttä henkilöä voida pitää uhrina. Aiheesta saatiikin aikaiseksi melkoinen keskustelu, jonka voi käydä lukemassa yllä olevan kuvan kommenttikentästä.