Suomalaisille tuttu mediapersoona ja muusikko Roope Salminen ajautui viime syksynä suuren kohun keskelle, kun hän sai tuomion vuosia sitten tekemästään seksuaalirikoksesta.

Nyt Salminen palaa tauon jälkeen televisioon, kun hänen tähdittämänsä Myyrä-ohjelma alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 2. maaliskuuta.

Salminen kertoo tuoreessa MTV Uutiset Live -haastattelussa suuresta henkisestä prosessista, jonka hän on käynyt läpi saamansa seksuaalirikostuomionsa myötä.

– Totta kai kun käy tuommoisen prosessin läpi, niin jos ei se mitään muuta ihmisessä, niin sitten voi melkein sanoa, että ihmisessä on jotain vikaa, Salminen toteaa MTV Uutisille.

– Että totta kai se muutti aika paljonkin asioita. Mutta ehkä ne muutokset alkoivat jo silloin, kun poliisi minulle soitti ensimmäisen kerran. Silloin se tuli ihan puskista. Minulla oli ihan eri käsitys siitä mitä oli tapahtunut, mies lisää.

Salminen on viime aikona pohtinut paljon sitä, kuinka hän haluaa omassa elämässään käyttäytyä ja toimia.

– Sitä aloitti syvän prosessin itsetutkiskelussa, että minkälaista elämää sitä on elänyt, ja miten kannattaa tästä eteenpäin elää, Salminen summaa.

Myyrä-ohjelma alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 2. maaliskuuta kello 21.

Lähde: MTV Uutiset

Lue myös:

IS: Julkisuuteen palannut Roope Salminen vakavana – ”Tässä on pitänyt mennä syvälle itseensä”

Iholla: Sara Sieppi rehellisenä illasta, jolloin Roope Salminen syyllistyi seksuaalirikokseen – ”Kuulostaa täysin hurjalta jutulta”