Pääministeri Sanna Marin on yksi Suomen kovatuloisimpia poliitikkoja. Hän tienasi vuonna 2021 hurjat 200 890 euroa. Mätkyjä hän sai maksettavakseen 5 303 euroa.

Hänen tulonsa ovat olleet myös aikaisempina vuosina yhtä hurjat. Vuonna 2020 Sannan tulot olivat 205 689 euroa, kun taas vuonna 2019 tienasi huikeat 120 923 euroa.

Sannan aviomiehen, kansainvälisessä firmassa sijoittajana työskentelevän Markus Räikkösen tulot olivat viime vuonna 85 823 euroa. Mätkyjä hän joutuu maksamaan 980 euroa.

Lähes 20 vuoden suhde

Sanna Marin alkoi seurustelemaan miehensä Markus Räikkösen kanssa yli 18 vuotta sitten. Pariskunta asteli avioon kesällä 2020, ja heillä on 4-vuotias tytär, Emma.

Sanna nähtiin hiljattain Maria Veitolan luotsaamassa Vuoroin vieraissa, Maria Veitola -ohjelmassa, jossa hän pui suhdettaan.

Marin alleviivasi vahvasti hänen ajattelevan, että parisuhteessa on tärkeää antaa toiselle tilaa olla täysin oma itsensä. Hän sanoi olevansa kiitollinen Markus-puolisonsa joustavuudesta ja kärsivällisyydestä, mikä mahdollistaa hänen uransa poliitikkona.

– Olemme tavanneet niin nuorena, 18-vuotiaana, olemme kasvaneet yhteen ja meidän dynamiikkamme on ollut aina todella symbioottinen, Marin kuvaili ohjelmassa.

– On ollut helpompi antaa tilaa toiselle, koska on nuoruudesta asti ollut niin tiivis, hän lisää ja painaa kaksi sormea kiinni toisiinsa.

Lue myös:

Pääministeri Sanna Marin paljastaa Maria Veitolalle yksityiskohtia kohutuista bileilloistaan – ”Se on ihan hirveä show”

Näin Sanna Marinin bilekohu vaikutti videoilla näkyneeseen Karoliina Tuomiseen – ”Oli todella ahdistavaa”