Oikeuden päätös: Britney Spearsin isä jatkaa laulajan edunvalvojana – fanit kerääntyivät mielenosoitukseen

Laulajatähti Britney Spearsin, 32, isä Jamie Spears on toiminut tyttärensä edunvalvojana siitä asti, kun tämä sai julkisen hermoromahduksen vuonna 2007.

Viime vuonna Jamie luovutti edunvalvontavastuun omista terveyssyistään johtuen väliaikaisesti Britneyn managerille Jodi Montgomerylle. Nyt Britney on vaatinut, että hänen edunvalvontansa siirrettäisiin pysyvästi Montgomerylle.

Kalifornialaisoikeus päätti kuitenkin jatkaa Jamien pestiä Britneyn holhoojana. TMZ-sivuston mukaan oikeus torppasi Britneyn vaatimuksen edunvalvontavastuun siirtämisestä, sillä tämä ei toimittanut tarvittavia asiakirjoja käsittelyyn.

Julkisuuteen vuotaneen oikeusasiakirjan mukaan Jamie Spears jatkaa tähden edunvalvojana ainakin helmikuuhun 2021 asti.

Spearsin fanit ovat raivostuneet oikeuden päätöksestä, ja he ovat osoittaneet mieltään oikeustalon ulkopuolella. Yksi mielenosoittajista oli Jason Alexander, 39, joka oli naimisissa Spearsin kanssa vuonna 2004. Avioliitto kesti tosin vain 55 tuntia.

Lisäksi Spearsin fanit ovat vaatineet edunvalvonnan purkamista sosiaalisessa mediassa syntyneen #FreeBritney-liikkeen kautta. Liike syyttää Jamieta tyttärensä taloudellisesta hyväksikäytöstä.

Lue lisää: Britney Spearsin Jamie-isä sai tarpeekseen – laukoo suorat sanat #FreeBritney-liikkeestä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.