Selviytyjät Suomi -ohjelmassa toiseksi tullut muusikko Paul Elias Uotila otti kipakasti kantaa Instagram-tilillään somessa vellovaan keskusteluun kilpailun voittajasta. Monen mielestä voitto olisi kuulunut Uotilalle vaikka kisan voiton vei Shirly Karvinen.

– Tää Selviytyjät asia selvästi puhututtaa nyt ja herättää isoja tunteita. Oon tiennyt jo yli puoli vuotta että en voittanut kilpailua, joten se ei tullut minulle yllätyksenä. Se mikä kuitenkin on tullut yllätyksenä on miten valtavia reaktioita ja tunteita ohjelma on herättänyt. Niin meissä kuin yleisössä, Uotila kirjoittaa.

– En halua vähätellä omaa kokemustani ohjelmassa. Matkani on ollut monella tapaa todella rankka, ja palaan siihen varmaan myöhemmin kun omat ajatukseni ovat paremmin jäsentyneet. Haluan jälleen kerran kuitenkin korostaa, että oon väleissä kaikkien ohjelmaan osallistuneiden kanssa! Se on meidän kisaajien välinen asia sopia nämä jutut keskenään, kuten me ollaankin paljon jo tehty, ja parhaillaan käydään sitä prosessia läpi.

Uotilaa harmittaa erityisesti muiden kisailijoiden saama asiaton kommentointi. Hän myös muistuttaa, ettei kiusaamista vastaan tulisi taistella kiusaamalla.

– On tosi harmillista, että jotkut katsojat on kokeneet oikeudekseen käydä kommentoimassa asiattomuuksia eräiden muiden kisaajien kanaviin. Oon kuullut todella rajuista viesteistä, jotka ei todellakaan kestä päivänvaloa. Ja kaikki tämä on hyvin ristiriidassa sen kanssa, että mikäli agendana on jotenkin toimia kiusaamista vastaan, niin tässä päin vastoin sorrutaan siihen itse!

– Nyt on aika laittaa kaikki jäitä hattuun ja onnitella Shirlyä upeasta sijoituksesta tässä älyttömässä pelissä nimeltä Selviytyjät, hän on sen ansainnut!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Näin julkkiset ottivat kantaa Shirly Karvisen voittoon Selviytyjissä – ”Mietin, että jätän kauden kesken”

Shirly Karvisen Selviytyjät-voittoa ei nielty helpolla – somessa pihistään raivosta – ”Täysin väärin meni”