Liikemies Stefan Therman avautuu Enbusken miljonäärit -podcastissa suhde-elämästään. Podcast-sarjaa luotsaava toimittaja Tuomas Enbuske haluaa tietää, pörräävätkö naiset Stefanin ympärillä.

– Naiset eivät pyöri ympärilläni. Minulle riittää, että yksi pyörii ja kunhan se pyörii kotona. Sekin lakkaa joskus pyörimästä, Stefan toteaa.

Tuomas Enbuske ei usko Stefania, sillä hänen mukaan naiset pörräävät jopa Mikael Jungnerin ja Hjallis Harkimon ympärillä.

– Enkä ymmärrä, että minkä takia. Tai kyllä mä vähän ymmärrän, Tuomas Enbuske toteaa.

– Minulla on aina kaveriporukka mukana, ettei siinä huomaa, että onko ympärilläni naisia vai miehiä. Ja mä meen aina niin kovaa eteenpäin, ettei siinä edes ehti jäädä juttelemaan, Stefan sanoo.

Stefan toteaa, ettei hän tarvitse muita naisia, kun hänellä on hyvä suhde Sofian kanssa. Hän kiistää lehtiväitteen, jonka mukaan olisi viettänyt aikaa blondin kanssa Hangossa.

– En ole ollut, Stefan toteaa.

Stefanin mukaan hänestä on kirjoitettu vuosien saatossa runsaasti perättömiä lehtijuttuja. Stefan on iloinen, etteivät lapset ole kärsinyt hänen kohuotsikoiden takia.

– Kaikki, mikä liittyy valheeseen tai on täysin paskaa, niin ärsyttää eniten! Sitä on ollut paljon. Näiden vuosien aikana on tehnyt mieli avata useita kertoja suu, mutta en ole avannut, koska se ei auta mitään.

Tulevaisuudelta Stefan toivoo seesteisempää elämää ja lisää lapsia.

Lue myös:

Nyt puhuu Sofia Belórfin äiti – kertoo suoran mielipiteensä Niko Ranta-ahosta ja tyttärensä tuomioista!

Sofia Belórf paljastaa Niko Ranta-ahon ahdistavan käytöksen – ”Oli tyyppejä, jotka seurasivat minua”

Seiska: Luksuselämästään tunnettu Sofia Belórf joutui jälleen ulosottoon – tuoreimmat velat kirjattu vasta äskettäin