Suomessa kuluneet viikot viihtynyt Helena Koivu on jakanut Instagram -tarinoihinsa koskettavia päivityksiä lapsistaan sekä syviä mietelauseita ja puheita.

Helena Koivulle järjestettiin myös varainkeruukampanja tämän hyvän ystävän toimesta.

Justine Rubinger perusti GiveSendGo -nimiselle nettisivustolle rahankeräyksen Helenan taloudellisen tilanteen helpottamiseksi. Kampanja kantaa nimeä Support Helena Koivu. Tällä hetkellä kampanjaan on lahjoitettu rahaa 1446 dollarin edestä.

Rahankeräyksen tarkoituksena on ilmeisesti auttaa Helenaa mahdollisissa oikeuskuluissa.

Lue Myös: Helena Koivun varainkeruukampanja – lahjoitukset loppuivat kuin seinään

Helena julkaisi pitkästä aikaa kuvan, jossa hän poseeraa yksin ilman lapsiaan.

– Tänään päätän hymyillä asioille, joissa ei ole mitään järkeä, Helena aloittaa arvoituksellisesti.

Helena aikoo jatkaa hymyilyä ja elämäänsä vastoinkäymisistä huolimatta.

– Joten jatka tuntemista. Jatka hymyilyä. Jatka elämistä. Ja valitse olla oma itsesti, vaikka tuntuu siltä kuin maailma heittäisi oletuksia naamallesi. Älä anna kenenkään varastaa valoasi.

Helena pohti kirjoituksessaan onnellisuuden salaisuutta ja tunteiden ilmaisua. Kirjoitus liittyy luultavimmin valloillaan olevaan huoltajuuskiistaan ja Helenan henkilökohtaisen elämän tuomiin haasteisiin.

– Ehkä onnellisuus ei tarkoita sitä, että elää täydellistä elämää. Ehkä se on sitä, kun tuntee mitä täytyy tuntea ja ei tuomitse itseään siitä. Joten päästä tunteesi valloilleen. Kun joku sanoo, ”Ole oma itsesi”, he todella sanovat, ”ilmaise itseäsi.” Joten ilmaise tunteitasi. Ole aivan liian kauan suihkussa. Sure menetettyä rakasta. Lyö tyynyä. Tanssi ympäri huonettasi. Anna itsesi tuntea. Ja sitten voit olla onnellinen, koska tunteesi eivät sorra sinua, Helena päättää pitkän kirjoituksensa.