Nyrkkeilijäpariskunta Eva Wahlström ja Niklas Räsänen odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. Raskausaika ei ole sujunut Evan osalta parhaalla mahdollisella tavalla.

Hän kertoo kärsineensä muun muassa voimakkaasta pahoinvoinnista ja kutinasta.

– Siinä missä aijemmin toivotimme toisillemme hyvää yötä, perhe nykyään toivottaa mulle ”tsemppiä” kun on aika mennä nukkumaan, Eva aloittaa Instagram-päivityksen ja jatkaa:

– Kuten olen aijemmin kertonut, tämä raskaus on ollu tosi vaikea. Sen lisäksi että ollut paha olo alusta saakka ja oon jatkuvasti oksentanut (aika maraton oksennella 250 päivää putkeen) oon varsinkin öisin kärsinyt kauheasta kutinasta (eli hurja syyhy joka ei jätä rauhaan, ihan kuin makais nuokkospuskassa täynnä pissamuurahaisia) ja käsiä särkee öisin aivan hemmetisti.

Eva kirjoittaa, ettei nukkumisesta ole meinannut tulla mitään kipujen takia. Hänen mukaansa on yleistä, että raskaus aiheuttaa käsien puutumista turvotuksen myötä. Tilannetta ei ole helpottanut yhtään se, että hänellä on paljon vanhoja vammoja käsissä urheilu-uran takia.

– Nukun jääpussit käsissäni tai välillä yritän nukkua pöntöllä istuen niin että kädet ovat kylmävesihanan alla. Päivät menee aika sumussa.

– Tarkoitus ei ole valittaa, raskaus kestää kuitenkin suht vähän aikaa ja palkinto on hienoin mitä voi saada. Tiedostan, että moni vauvasta haaveileva vaihtaisi paikkaa kanssani milloin vaan, joten tsemppaan kaikesta huolimatta ok mielellä.

Hän päätti kertoa kivuista, koska on saanut palautetta, jossa häntä ylistetään ”ihmenaiseksi”, kun hän pystyy jumppaamaan salilla vielä muutamaa viikkoa ennen laskettua aikaa. Se on hänen mukaansa vain osa totuutta.

– Olen myös väsynyt, saamaton ja välillä alavireinen. Odotan aikaa, että jaksaisin olla oma itseni taas.

Lue myös:

Raskaana oleva Eva Wahlström rehellisenä voinnistaan: ”Olen oksentanut 7 kuukautta päivittäin”

Eva Wahlström hehkuu bikineissä upeassa raskauskuvassa – raskaus on jo loppusuoralla