Tv-kasvo ja hotellialan yrittäjä Riina-Maija Palander avautuu Metropolille pitämässä blogissa elämästään Espanjassa, jonne hän muutti alkusyksystä asumaan lastensa kanssa. Hän kutsuu Espanjaa elämänsä rakkaustarinaksi.

– Rakkaustarinani Aurinkorannikon kanssa alkoi vuonna 2009. En jaksa uskoa että tämä rakkaus olisi katoavaista niin kuin elämässä moni muu tarina on. Vaikken olekaan aamuihminen, herääminen auringon lempeään valoon tuntuu kaikkien näiden vuosien jälkeen edelleen ensisuudelmalta.

Aina vastoinkäymisiltäkään ei ole vältytty.

– Olen saanut täällä turpiini useammankin kerran ja kokenut vääryyttä, mutta yksikään seikkailu on tuskin mahdollista kokea ilman, etteikö juoksisi välillä päin seinää niin että tuntuu. Espanja on kuitenkin opettanut mut nauramaan ja itkemään avoimesti, halaamaan ja osoittamaan rakkautta ja olemaan auki elämälle täysillä. Siitä olen kiitollinen.

Riina-Maija tunnetaan Suomessa entisen alppinisti ja urheiluvaikuttaja Kalle Palanderin vaimona ja lasten äitinä. Espanjassa vain turistit tunnistavat hänet.

– Espanjassa parasta on ollut aina se, ettei kukaan tiedä mun taustaa urheilusankarin vaimona. Olen Riina ja se on tarpeeksi. Tiedän, että moni muuttaa Aurinkorannikolle ja luo nahkansa uudestaan syystä tahi toisesta, mutta mulle riitti olla oma itseni.

Lue koko Riinan blogi täältä.

Lue myös:

IL: Riina-Maija Palander ottaa kantaa huhuihin talousahdingosta – avautuu epäselvästä kiinteistökuviosta

Kalle Palander julkaisi yllättävän myynti-ilmoituksen – sai seuraajat sekaisin: ”Onko vaimosi myynnissä?”