Näyttelijä Roope Salminen jätti Putous-sarjan, kun hän joutui käräjille seksuaalirikoksesta ja sai lopulta myös tuomion tapaukseen liittyen. Hän ehti juontaa sarjaa viiden kauden ajan vuosina 2017–2020.

Roope avautuu ensimmäistä kertaa työsuhteen päättymisestä Aki Linnanahde Talk Show -podcastissa.

– En varmasti olisi lopettanut omasta tahdostani sen ohjelman juontamista. Tarvittiin se, että mulle sanottiin, että tähän on valittu joku toinen tyyppi, Roope sanoo Aki Linnanahteelle.

Aki kysyykin Roopelta, liittyikö kanavan päätös tämän saamaan rikossyytteeseen.

– Siitä sun pitää kysyä Maikkarilta, että miksi nähtiin paremmaksi näin. Kun sain tuomion syyskuussa, niin ei ollut kovin montaa pikkujoulukeikkaa, mutta ei kukaan erikseen mulle soita ja sano, että hei, me oltais otettu sut tähän, mutta kun tuli tämä tuomio, niin ei me otetakaan, Roope muistuttaa.

Putouksen juontajaksi valittiin näyttelijä Christoffer Stranberg, joka on Roopen ja hänen näyttelijäpuolisonsa Helmi-Leena Nummelan lapsen kummisetä. Hän on iloinen uudesta juontajavalinnasta.

– Rakastan Christofferia. Hän on mun lapseni kummisetä ja toivon hänelle pelkkää hyvää. En tiedä arvostaako kaikki, että sanon tämän ääneen, mutta hän on hyvin läheinen minulle, Roope sanoo.

Roope kertoo, ettei hänellä ollut työsuhteen päättymisen jälkeen ikävä Putousta.

– Se ei tarkoita sitä, että en rakastaisi ohjelmaa. Mä rakastan Putousta, ja se oli minulle unelmaduuni, joka antoi minulle todella paljon. Minusta olisi ihana olla siinä porukassa, mutta olen tällä hetkellä paljon onnellisempi kuin jos vääntäisin sitä ohjelmaa edelleen. Ne sketsit, hahmojen kanssa kipuilut ja tulikokeet on nähty. Olen paljon onnellisempi lapsen kanssa kotona kuin studiolla.

Lue myös:

Roope Salminen avautuu vaikeasta äitisuhteestaan Minna Turuseen: ”Hän joko itse uskoo siihen tai sanoo niin ulos päin”

Podcast: Roope Salminen avautuu saamastaan rikostuomiosta: ”Minulla on velvollisuus oppia tästä”

Roope Salminen avautuu podcastissa alkoholismistaan: ”Join niin paljon, että sammuin kissanhiekkalaatikkoon”