Somevaikuttaja ja Miss Helsinki -kisan omistaja Rosanna Kulju, 29, on jälleen ottanut kantaa toisten ulkonäön kommentointiin liittyen. Rosanna kertoi sunnuntaina 15. marraskuuta saaneensa Instagramissa julkaisemaansa uimapukukuvaan ulkonäköönsä liittyvän kommentin tuntemattomalta ihmiseltä.

– Ihanaa, kun joku uskaltautuu näyttäytyä uikkareissa, vaikka ei langanlaiha olekaan. Pieni pyöreys on kauniimpaa minusta, kommentoija kirjoittaa.

Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen klikkaamalla tästä.

Siinä missä joku saattaisi ottaa tällaisen kommentin kehuna, jollaiseksi kommentoija ilmeisesti sen tarkoittikin, Rosanna koki toisen ihmisen ulkonäön kommentoinnin vääräksi.

– Ok. Olipa ystävällinen kommentti. On jengillä vaan pokkaa, Rosanna vastasi kommentoijalle.

Rosanna avasi reaktiotaan enemmän Instagramin tarinaosiossa sunnuntai-iltana.

– Minä pyöreä vai? Mun kroppa on just hyvä näin ja kenelläkään ei ole oikeutta arvostella kenenkään kroppaa, hän kirjoittaa tarinoissaan.

Kuvakaappaus Rosanna Kuljun Instagram-tarinoista.

Rosanna paljastaa seuraajilleen myös lihoneensa kuluneen vuoden aikana, mutta olevansa siitä huolimatta tyytyväinen kehoonsa.

– Kiitos luoja, oon todella sinut itseni kanssa, vaikka olekin nostanut painoa joku 10 kg viime vuodesta, hän jatkaa ja painottaa, että ainoa asia, jolla on merkitystä, on se, kuinka itse itsensä näkee.

Kuvakaappaus Rosanna Kuljun Instagram-tarinoista.

Maanantaiaamuna Rosanna julkaisi aiheen tiimoilta vielä erillisen postauksen Instagram-tilillään.

– Haluan taas avata suuni yhdestä asiasta, johon olen niin kyllästynyt, nimittäin ulkonäköön liittyvät negatiiviset kommentit ja muka hyvällä tarkoitetut kommentit, Rosanna kirjoittaa seuraajilleen ja kertoo saamastaan uimapukukommentista.

– Tämän kommentin oli mahdollisesti tarkoitus olla kehu, mutta miksi se piti kirjoittaa tuolla tavalla, hän kysyy.

– Toi on sama kuin kommentti ”vitsi oot kyllä kaunis vaikka ootkin ton kokoinen”, Rosanna jatkaa.

Jos kuva ei näy selaimellasi, klikkaa tästä nähdäksesi sen.

Hän toteaa itse viihtyvänsä omassa kehossaan äärimmäisen hyvin ja omaavansa hyvän itsetunnon, mutta muistuttaa, että kaikilla tilanne ei välttämättä ole yhtä hyvä.

– Kaikki eivät rakasta omia kurvejaan ja tämän tyyppinen kommentointi ei auta asiaa ollenkaan, Rosanna muistuttaa ja kertoo saaneensa yön aikana lukuisia kommentteja aiheeseen liittyen.

– Tämä platformi, jonka oon rakentanut tänne, tulee aina toimimaan myös kaikkien niiden platformina, ketkä ei uskalla itse sanoa asioista. Mä uskallan, Rosanna toteaa.

– Muistutus tähän maanantaihin voisi olla, että muista, että ihminen muistaa AINA, miltä sait sen tuntemaan, Rosanna päättää kirjoituksensa ja kehottaa lopuksi seuraajiaan tekemään jonkun tänään onnelliseksi.

Lue myös:

Rosanna Kuljun kauneusoperaatio meni pahasti pieleen: ”Olen itkenyt niin paljon”

Rosanna Kulju lensi koronasta huolimatta Italiaan: ”Vietän kaksi viikkoa meditoiden ja töitä tehden”

IL: Rosanna Kuljulla takana raskas työntäyteinen syksy – harkitsee muuttoa ulkomaille: ”Olen miettinyt asioita ihan uusiksi”