Saana Uimonen pidätettiin!

Saana Uimonen kertoi Metropolille olleensa poikaystävänsä Erasmo Amon kanssa viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä matkalla Erasmon klo 01:00 alkavalle keikalle LeBonk-ravintolaan, kun heidän piti pysähtyä tankkaamaan Saanan autoa.
Huoltoasemalla poliisi lähestyi Saanaa ja Saanalle kerrottiin tämän ajavan katsastamattomalla autolla. Saana kertoi unohtaneensa katsastusajan umpeutuneen pari viikkoa sitten. Saana olisi selvinnyt tilanteesta sakoilla, mutta sitten poliisi haistoi autossa jotain. Paikalla ollut huumekoira löysi autosta muutaman gramman kannabista, jonka Erasmo tunnusti kuuluneen itselleen.
Poliisi passitti pariskunnan suoraan Pasilan poliisiasemalle, jossa molemmat saivat sakot. Saana sai sakot katsastamattomalla autolla ajamisesta ja Erasmo kannabiksen hallussapidosta. Saana ei kerro paljonko sakkoja tuli, mutta sanoo Erasmon sakkojen olleen 10 euroa enemmän kuin hänen omansa. Saana sai kirjallisen luvan ajaa auton kotiin, jonka jälkeen he vielä ehtivät taksilla Erasmon keikalle.
Facebook-tililleen Saana oli kirjoittanut: ”I’m a bad girl, bitch. Parit sakot, ei se mitään. Huomenna suuntana lentokenttä ja pois Suomesta!”
Saana ei suostu kertomaan matkasta enempää. ”Se paljastuu sitten myöhemmin”, Saana nauraa salaperäisesti.
Saanan auto joka tapauksessa odottaa katsastusta heti matkan jälkeen.
[button1 url=https://metropoli.dev.kingmuffin.com/kilpailut/shoppaile-anun-kanssa-tallinnassa-tama-kilpailu-vain-naisille]VOITA LUKSUSMATKA JA 1000 EUROA SHOPPAILURAHAA TALLINNAAN![/button1]
 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.