Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Vivi Wahlström kertoo, että hänen autonsa oli joutunut ilkivallan kohteeksi eilen tiistaina. Hänen autonsa oli Salatut elämät -sarjan studion parkkipaikalla Helsingin Konalassa, kun toistaiseksi tuntematon henkilö oli ajanut hänen autoaan päin niin lujaa, että takapuskuri oli hajonnut.

– Mulla oli auto siis studion pihassa parkissa työpäivän ajan ja joku on posauttanut selkeesti aivan helvetillisellä voimalla mun autoon, kun koko takapuskuri oli melkein kokonaan irti ja halki. En edes tajua, miten parkkipaikalla pystyy tollasella vauhdilla peruuttaa jonkun autoon. Tossa ei nimittäin ollut ihan hirveesti tilaa kaasutella, Vivi kirjoitti Instagtramin Stories-osioon ja julkaisi kuvan hajotetusta autostaan.

Vivi Wahlström on näytellyt Salatut elämät -sarjassa Violaa vuodesta 2016 lähtien. Wahlströmin isä on näyttelijä-ohjaaja Toni Wahlström ja isoisä näyttelijä Raimo Wahlström.

Lue myös:

Ulkomailla ilmiöksi nousseet Salkkarit-näyttelijät Vivi Wahlström ja Olga Heikkala poseeraavat rannalla – erikoinen yksityiskohta naurattaa faneja

Hanna Kinnusella takanaan massiivinen elämäntaparemontti – tältä Salkkarit-tähden muodonmuutos näyttää!