Salatut elämät -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Jasmin Voutilainen, 25, muutti hiljattain uuteen, edellistä pienempään asuntoon. Jasmin luetteli Instagramin Stories-osiossa syitä muuttoonsa ja esitteli samalla asuntoaan.

– Koin, että halusin uuden paikan missä saa aloittaa puhtaalta pöydältä. Kaikkea aikansa, Jasmin kertoo ja lisää, ettei oikeastaan tarvinnut edellistä kaksiotaan mihinkään.

– Vanha kämppä ei vaan tuntunut enää kodilta. Mulle tosi tärkeätä, että viihdyn kotona!

Jasminin uusi asunto on 28 neliöinen yksiö ja muuton yhteydessä hän luopui myös sohvasta ja hankkiutui eroon kaikesta turhasta tavarasta.

– Kaapit pursusi turhaa tavaraa! Oli niin vapauttavaa päästä kaikesta tarpeettomasta eroon. Se pisti myös miettimään omaa kuluttamista, kun näki konkreettisesti mitä kaikkea turhaa omistaa.

– Kotona ollessa olen aina sängyssä, niin en tarvitse erikseen makuuhuonetta ja olohuonetta. Tämä on tämmöinen pieni ja kompakti, mutta ei tässä oikeastaan muuta tarvitsekaan.

Hän ei kuitenkaan poissulje mahdollisuutta, että muuttaisi jossain kohtaa lähemmäs Helsingin keskustaa.

– Nyt on tässä hyvä, mutta voin kertoa, että toi muutto oli kyllä sellainen show, että ihan hetkeen en aio muuttaa uudestaan.

Kuvakaappaus Instagram Jasmin Voutilainen

Jasmin on näytellyt Salatut elämät -sarjassa Aino Kaukovaaraa vuodesta 2018 lähtien. Hän oli myös yksi Martina ja hengenpelastajat -ohjelman kilpailijoista syksyllä 2015.

Lue myös:

Salkkarit-tähti Jasmin Voutilainen avautuu mielenterveyshaasteistaan – ”Haluan normalisoida ahdistuneisuus- ja paniikkihäiriöitä”

Salkkarit-tähti Jasmin Voutilaisen rintojen aitoutta epäiltiin somessa – napautti osuvasti takaisin