Julkkiskauppias Sampo Kaulanen varoittaa Instagram-seuraajiaan nettihuijareista. Kaulanen on julkaissut sometilillään kuvakaappauksen epäilyttävästä viestistä, jonka vastaanotti hiljattain.

Kaulasen saama viesti on otsikoitu nimellä ”Humanitaarista työtä”.

– Hei, Shalom! Tiedän, että tämän viestin vastaanottaminen tuntuu sinusta oudolta, mutta törmäsin sähköpostiosoitteeseesi sattumalta tehdessäni Google-hakua, ja päätin antaa sinulle 450 000 seuroa lahjoituksena, koska tiedän, että kuolemani on lähellä, sillä minulla on diagnosoitu amyotrofinen lateraaliskleroosi vuodesta 2019, viestissä sanotaan.

– Olen Stephanie Böuret, kristitty Suomesta, mutta asun Saksassa ja tunnen olevani yksin maailmassa, koska menetin ainoan poikani ja mieheni vakavassa onnettomuudessa. Olen tällä hetkellä sairaalassa Lontoossa. Haluan antaa sinulle nämä rahat. Haluan tietää, otatteko vastaan nämä rahat. Vastaa minulle.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kuvakaappauksen yhteydessä Kaulanen heittää vitsiä viestistä.

– Kylläpä iski tsägä heti aamusta! Toki ikävää et Stephanie heikossa hapessa, Kaulanen kirjoittaa sarkastisesti.

Heti perään Kaulanen muistuttaa ihmisiä siitä, ettei huijariviesteihin pidä missään nimessä vastata.

– Kantsii oikeasti muistaa että nämä on 110% huijjauksia ja todennäkösyys et jos tohon vastaa kyllä niin alkaa se lypsäminen. Kohta huomaat et oot antanu pankkitunnukset jne ja oot talon verran köyhempi, hän alleviivaa.

Lue myös:

Sampo ja Minttu Kaulanen päätyivät katsomaan häämatkalla eroottista show´ta: ”Liian kesyä meidän makuun”

Sampo Kaulanen hemmotteli Minttu-vaimoaan tuhansien eurojen ökylahjalla: ”Per*aukisena haaveiltiin”