Kauppias Sampo Kaulanen avautuu Instagram-tilillään raastavasta ikävästä. Miehen Minttu-vaimo osallistuu parhaillaan Farmi Suomi-ohjelman kuvauksiin Keski-Suomessa ja vaimosta erossa oleminen on alkanut tuntua rankalta.

– Mullon suoraansanottuna ihan saatanallinen ikävä tätä naista. Se ei johu siittä etteikö arjesta selveis tai muuten pärjäis. Toinen puoliska vaan on poissa, Sampo kirjoittaa.

– Sitä pelkää myös et toinen puoliska rakastuu yksinoloon niin paljon et takasin tullessa dumppaa minut kartanolle. Tai löytää jonku maajussin reissuiltaan.

Sampo osallistui vuonna 2017 Filippiineillä kuvattuun Selvityjät-reality sarjaan ja voitti kilpailun. Nyt mies pohtii avoimesti realitysarjoihin osallistumisen vaikutuksista muun muassa perheeseen.

– Jos oli Selviytyjissä saarella ikävää niin on se myös tälläkin puolella! Välillä sitä miettii näissä hommissa et miks sitä pitää näitä reality ohjelmia tehä? Saahan niistä kokemuksia, korvauksen ja jeesaa markkinoinnissa mut vaa’an toisella puolella ikävä ja lasten tuska siihen päälle.

Sampo avautuu myös reality-ohjelmien jälkivaikutuksista, mutta myöntää ettei niiden tekemisestä halua luopuakaan.

– Sit ku ohjelmat tulee ulos niin sit saa kuunnella vielä osan jengin vittuilua kaupantekijäksi! On tämä viihteen tuottaminen kansalle välillä suolesta! Mut silti en poiskaan antais, Sampo päättää vuodatuksensa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Farmi Suomi -ohjelmassa seurataan kahdentoista julkisuudesta tutun henkilön selvitymistä alkeellisissa oloissa vanhanaikaisella maatilalla 30 päivän ajan.

Lue myös:

Sampo Kaulasen vilpittömän raaka julkaisu elämäntilanteestaan: ”Ahdistus tuntuu pusertavana olona rinnassa”

Hurja muodonmuutos, Sampo Kaulanen! Katso huikea kuvavertailu

Toni Wirtasen raju avautuminen Jannika-vaimonsa kohtelusta: ”Minua suorastaan vi****aa”