Sampo Kaulasen perheen lomamatka Thaimaassa sai karmean päätöksen, kun kyläkauppiaan vaimo Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen ja pariskunnan yhteinen tytär Baba kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan. Perhe oli ollut odottamassa Koh Samuin lentokentällä paluulentoaan, kun Baba ja Minttu alkoivat oireilemaan rajulla tavalla.

TAUSTAA: Sampo Kaulasen perheen lomamatka sai karmean päätöksen – Minttu-vaimo ja Baba-tytär kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan: ”Olemme jumissa täällä”

– Tuli muutama muuttuja. Koh Samuin kentällä Baba aloitti oksentamisen. Yöllä nousi kuume ja aamuyöstä tahottiin lääkäri paikalle. Kuumetta +39.5, nestehukkaa ja todella voimaton olo tytöllä. Mahtavaa, Sampo kertoi.

– Jotta homma ei menis liian helpoksi niin Mintullakin alkoi lämpö noussa ja maha oireili, hän lisäsi.

Nyt Kaulaset ovat päässeet pois sairaalasta ja ovat matkalla takaisin Suomeen. Sampo kertoo, että vuorokausi sairaalassa maksoi perheelle hurjat 2200 euroa.

Myös sairastumisen syy on selvinnyt.

– Lopullinen diagnoosi sairaalassa oli ruokamyrkytys. Meiltä otettiin ulostenäytteet, pissanäytteet ja verikokeet, Minttu kertoo sosiaalisessa mediassa.

Lue myös:

Tällaista on Sampo ja Minttu Kaulasen uusperheen arki – epätavallinen ratkaisu hämmentää ulkopuolisia: ”Kokevat sen vastuun välttelynä”

Sampo Kaulanen sai hämmentävää hoitoa – ”Oksentaminen on polttanut kurkun ja ripulointi hanurin”