Laulajana suomalaisille tunnetuksi tullut Sanni eli Sanni Kurkisuo on juossut elämänsä ensimmäisen puolimaratonin. Sanni kertoo asiasta omalla Instagram-tilillään.

Sanni on julkaissut kolmen kuvan kuvasarjan, jonka yhteydessä paljastaa yksityiskohtia suorituksestaan. Hänelle puolimaratonin juokseminen tarkoittaa itsensä ylittämistä ja suuren unelman täyttymistä.

– Tää on mulle jotenkin tosi iso juttu. Varmaan siks, et vaikka oon koko elämäni ollu tosi urheilullinen, oon aina luullu et musta ei oo pitkiin matkoihin. Varmaan joku kärkipelaajan syndrooma futisajoilta who knows. Sellasen uskomuksen kaa oon elelly menemään kunnes tänä keväänä ihan tavallisella lenkillä yhtäkkii tajusin et mähän en oo koskaan edes kokeillu mihin mun kroppa pystyy, aina vaan kääntyny kotiin tietyssä kohtaa tai tiettyjen kilsojen jälkeen, Sanni kirjoittaa tunteikkaassa tekstissään.

Kyseisellä lenkillä Sanni juoksi ensimmäistä kertaa 10 kilometrin matkan.

– No, homma eskaloitu nyt onnistuneeseen puolikkaaseen. Oon niin onnellinen! artisti hehkuttaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Postauksensa lopussa Sanni kannustaa seuraajiaan tarttumaan rohkeasti asioihin, joihin aikaisemmin ei olisi uskonut pystyvän.

– Miettikää mikä voima meissä on ku vaan lähetään tekemään eikä kuunnella ihan kaikkee mitä oma pää tai vaikka muut sanoo, Sanni muotoilee.

– USKOTAAN ITTEEMME PRRKELE! hän summaa.

Kotona Sannia odotti hänen avopuolisonsa, radiojuontaja Shirly Karvisen tekemä yllätys. Sanni on julkaissut yllätyksestä kuvan postauksensa oheen.

Shirly oli käynyt ostamassa rakkaalleen karkkia, sipsiä ja herkullisen näköisiä leivoksia. Kakkulaatikon kanteen hän oli piirtänyt kruunun ja kirjoittanut ”päällikölle”.

Shirly kutsuu Sannia päälliköksi myös tämän julkaiseman postauksen kommenttikentässä.

– Iteeeee, Sanni on vastannut tyttöystävälleen sydänemojien kera.

Lue myös:

Shirly Karvisen ja Sannin parisuhdeloma sai vauhdikkaan päätöksen – ”Se fiilis, kun tuut terminaaliin muutamaa minuuttia ennen lähtöselvityksen sulkeutumista”

Laulaja Sanni havahtui korona-ajan tuomaan erikoiseen ilmiöön – ilmaisee avoimesti huolensa: ”Kukaan ei uskalla luottaa enää”