Suosittu somevaikuttaja Sara Sieppi on kertonut omalla Instagram-tilillään tehneensä suurta elämäntaparemonttia koko kevättalven ajan.

Sieppi on mainostanut Instagramissaan suomalaista ruokatoimituspalvelua, jonka kautta hän on tilannut dieetilleen sopivia ruokia. Kyseessä ei ole maksettu mainos, vaan Sieppi on suositellut palvelua omasta vapaasta tahdostaan.

Eilen torstaina Sieppi hehkutti jälleen ruokatoimituspalvelun hänelle toimittanutta ruoka-annosta.

– Tänään odotti juhlaillallinen kotona. Siis tää oli oikeesti niin herkkua! Heinizillä kruunasin, Sieppi kirjoitti annoksestaan julkaisemansa Stories-kuvan yhteydessä.

Julkaisunsa jälkeen Sieppi sai seuraajiltaan runaasti kommenttia siitä, että hänen päivittäinen kalorimääränsä jää kyseisellä annoksella liian alhaiseksi. Sieppi vastasi ihmettelyihin Stories-videon muodossa, jossa ottaa asiaan napakasti kantaan.

– Minä haluan sellaisen pienen muistutuksen tehdä, että jos minä kuvaan päivästä viisi kuvaa esimerkiksi, niin se ei tarkoita, että minun koko päiväni on niissä viidessä kuvassa, Sieppi aloittaa.

– Nyt olen saanut hirveästi viestejä siitä, miten voin mainostaa tuollaista firmaa, kun minulla on kalorimäärä päivässä 1200. Että tämä ei ole missään nimessä ok, hän jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sieppi painottaa, ettei hänen Stories-kuvistaan näe hänen kaikkia päivän ruoka-annoksia.

– Esim. nyt olen tilannut Growfitin itselleni ja syön kyllä muutakin omaa safkaa siinä ympärillä ja on olemassa välipaloja, jotka eivät tänne näy, Sieppi kirjoittaa videopostauksensa ohessa.

– Kaikkea ei tarvitse aina ihmetellä ja kummastella, nainen alleviivaa.

Postauksensa päätteeksi Sieppi rauhoittelee vielä erikseen huolestuneita seuraajiaan.

– Kalorimäärä kyllä tulee täyteen, siitä ei tarvitse olla huolissaan. Mutta ehkä just se kokonaiskuva, että kaikki mitä tänne someen laittaa, niin elämässä ja siellä taustalla tapahtuu paljon muutakin. On myös muita ruokia, mitä täällä somessa ei näy, hän summaa.

Lue myös:

Sara Sieppi teki suuren elämänmuutoksen – päätti biletaukonsa näyttävästi: ”Edellisestä kerrasta kymmenen viikkoa”

Sara Sieppi turvautui kaupassa häpeän takia psykologiseen kikkaan: ”En kehdannut antaa vain pullokuitteja”