Somevaikuttaja Sara Sieppi, 30, avautui tiistaina someseuraajileen päivänsä kulusta ja kertoi, että aloitti päivänsä varhain. Autopesun lisäksi hän kertoi vihdoin palauttaneensa tyhjiä pulloja, joita oli kertynyt kohtuullisen runsaasti.

Sara myöntää julkaisussaan, että ei kuitenkaan kehdannut lunastaa pelkkiä pullokuitteja.

– Palautin varastossa (lue autossa) olevat pullot vihdoin ja ostin Stokkalta palkkioksi Brunbergin suukkoja, koska en kehdannut antaa 30 euron edestä pelkästään pullokuitteja, Sara kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Hän paljasti myöhemmin kommenteissa, ettei halunnut myyjän muistavan vain pullokuitteja ja turvautui siksi ovelaan psykologiseen kikkaan.

– Nyt se myyjä ei luule, et mul on ollu ihan jäätävät kotibileet vaan ajattelee ”et vitsi, ehkä mäkin ostan illalla noit suukkoja”.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Saralla on kokemusta myyjän työstä sillä hän toimi ennen missivuottaan kassana ja myyjänä elintarvikeliikkeessä. Missivuotenaan 2011 hän kertoi MTV:lle, että päivät myyjänä olivat viikosta toiseen samanlaisia ja palkka oli huono.

– Kassalla sain kuulla aika paljon valituksia, sillä yleensä kaikki asiat olivat aina kassan vika. Minä vastasin mariseville asiakkaille suoraan mutta ystävällisesti takaisin. Jotkut miehet yrittivät myös iskeä minua, mutta huonolla menestyksellä.

Lue myös:

Sara Sieppi avautui itkuisena parisuhteestaan alkoholistin kanssa – ”Jätti valtavat traumat”

Sara Sieppi tulistui nettioperaattorin toimintaan: ”Uskomatonta toimintaa!”