Kourtney Kardashianin ex-mies Scott Disick juhli maanantaina 38. syntymäpäiviään ylelliseen tyyliin kuten ”Lordin” voi olettaakin.

Juhlissa oli mukana Disickin 19-vuotias tyttöystävä Amelia Hamlin sekä valikoitu joukko läheisimpiä ystäviä ja perheenjäseniä. Kutsuttuina olivat tietysti myös Kardashian siskokset Kourtney, Kim ja Khloé.

Juhlat toteutettiin luksustyyliin ja jopa Kim hämmästeli Instagramin Stories-videolla Disickin vierailleen varaamia luksuslahjoja.

– Haluatteko tietää mitä Scottilla on vierailleen. Haluan, että näette tämän. En ole koskaan nähnyt mitään tällaista, Kim hehkuttaa videolla.

Kim kuvasi videolla pöytää, josta vieraat saivat valita itselleen timantein koristeltuja panssariketjuja ja Rolex-kelloja.

– Näin Lordi hoitaa hommat. Olen pahoillani, että muut jakavat vain karkkia, minä jaan timantteja, hyviä timantteja! Disick sanoo mahtaillen Kimin videolla.

Kuvakaappaus Instagram Kim Kardashian

Khloé puolestaan esitteli onnellisena omassa Stories-osiossaan valitsemaansa paksua timanttikorua.

Kuvakaappaus Instagram Khloé Kardashian

Vieraat herkuttelivat paikalle saapuneiden pikaruokarekkojen antimia, kuten erilaisia kanaherkkuja ja tuoreita espanjalaisia Churro-leivonnaisia.

Disick sai tyttöystävältään lahjaksi komean mustan Harley-Davidson moottoripyörän.

Kuvakaappaus Instagram Scott Disick

Lue myös:

Mitä ihmettä! Kourtney Kardashianin exä Scott Disick vaihtoi rokkarityyliin – katso kuvat!

Onko Kourtney Kardashianilla maailman seksikkäin vartalo? – Paljastaa kaksi yksinkertaista kikkaa, joita noudattamalla pysyy hoikassa kunnossa