Seiska: Janita Lukkarisen syöpä on levinnyt entisestään – muutti tätinsä luokse asumaan

Entinen tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen, 27, sairastaa imusolmukesyöpää, jota hoidetaan tällä hetkellä enää vain kipulääkityksen voimin, kertoo Seiska-lehti. Janitalla on käytössä kipupumppu, josta hän saa tarvittaessa tasaisesti morfiinia.

Etäpesäkkeitä on löydetty molemmista munuaisista, keuhkoista sekä niiden välikarsinasta, vasemmasta lonkasta ja vatsalaukusta.

— Elimistöni on toiminut fiksusti, sillä se on luonut vatsalaukkuun arpikudosta, minkä ansiosta nesteet ovat pysyneet sisällä. Muuten vatsalaukkuni olisi voinut räjähtää, ja olisin voinut kuolla siihen, Janita kertoo Seiskalle.

Lääkärit olivat kertoneet Janitalle aikaisemmin, että elinaikaa ei ole paljoa enää jäljellä. Kuitenkin Janita on taistellut tähän saakka.

— Lääkärit eivät anna enää mitään elinaikaennustetta, sillä minunhan olisi pitänyt kuolla jo vuodenvaihteessa, Janita toteaa.

Nyt Janita on muuttanut tätinsä Mervi Kärkkäisen, 39, luokse asumaan. Mervi on ammatiltaan sairaanhoitaja ja hän toimii Janitan omaishoitajana.

— Omaishoitajana pyöritän arkea Janitan puolesta ja teen juttuja, joita hän ei itse pysty tekemään. Ihan perusasioita kuten ruuanlaittoa, pyykinpesua tai petivaatteiden vaihtoa, Mervi kertoo.

Lähde: Seiska

Lue lisää aiheesta:
Seiska: Kuolemansairas Janita Lukkarinen avautuu traagisesta menetyksestään – ”Synnytin lapseni kuolleena”

Janita Lukkarinen syntymäpäivänään: ”Nyt mun pelko kasvoi, koska sanoin että lähtisin 27-vuotiaana”

Seiska: Janita Lukkarinen valmistautuu viimeisiin hetkiinsä kotona – ”Toivon nukkuvani pois omassa sängyssäni”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.