Entinen mäkihyppääjä ja olympiavoittaja Toni Nieminen kihlautui syksyllä 2021 uuden naisystävänsä Janetin kanssa. Mies paljasti lokakuussa 2022 Metropolille parin hääsuunnitelmien etenevän hyvää tahtia, vaikka tarkkaa päivää avioitumiselle ei tuolloin vielä oltu päätetty.

– Tietääkseni suunnitelmat kuitenkin edelleen pitävät, eli sikäli kaikki hyvin, Nieminen totesi Metropolille.

– Eiköhän jo pelkkä kihlaus kerro tarpeeksi sitoutumisemme tasosta. Kiva se olisi silti kunnon bileet pitää kavereiden kanssa, hän lisäsi.

Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että Tonin ja Janetin rakkaudessa olisi astetta suurempia ryppyjä. Asiasta uutisoi Seiska-lehti.

Seiska-lehden tietojen mukaan Toni on liittynyt hiljattain Tinder-deittisovellukseen. Suhdekriisistä kertoo myös se, että Janet on poistanut omalta sosiaalisen median tililtään yhteispäivityksiä Tonin kanssa sekä lakannut someseuraamasta tätä.

Haasteet ovat todennäköisesti melko tuoreita, sillä kaksikko edusti vielä tammikuussa yhdessä vuosittain järjestettävässä Urheilugaalassa. Pariskunnan molemmat osapuolet poseerasivat tilaisuudessa medialle hyvin rakastuneen oloisina.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Toni Nieminen ja Janet-rakas saapuivat tammikuussa yhdessä Urheilugaalaan. Kuva: AOP

Toni Nieminen on tunnettu värikkäästä suhde-elämästään. Urheilutähti on elämänsä aikana ollut kahdesti naimisissa, ja hänellä on neljä lasta ex-puolisoidensa kanssa.

Toni ja Janet tapasivat kesällä 2020 espoolaisella lenkkipolulla. Reilua vuotta myöhemmin pari meni kihloihin.

Lue myös:

Uudesta rakkaudesta nauttiva Toni Nieminen avautuu vihdoin vauvasuunnitelmistaan – ”Eiköhän se homma ole jo…”

Toni Niemisen avautuu karmeasta tilanteesta: ”Toivoisin, että aikuiset oppisivat kantamaan vastuun”