Mediapersoona ja entinen missi Shirly Karvinen, 30, muistelee omalla Tiktok-tilillään lapsuuteensa sijoittuvaa erikoista tilannetta.

Tuoreella videollaan Karvinen kertoo, kuinka oli 12-vuotiaana käynyt ostamassa elämänsä ensimmäiset string-malliset alushousut. Pikkuhousut löytyivät shoppailureissulla Jyväskylän keskustasta, jonne hän oli suunnannut yhdessä ystäviensä kanssa. Karvinen maksoi ostoksensa vanhempiensa antamilla rahoilla.

– Kun vein ne kotiin, pidin niitä tietenkin salassa, ja taisin jopa hetken aikaa pestä niitä itse käsin, Karvinen kuvailee Tiktokissa.

Jossain vaiheessa Karvinen kuitenkin paljasti äidilleen tekemänsä ostoksen. Alushousut pysyivät jonkin aikaa hänen ja äidin välisenä salaisuutena.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kerran Karvinen teki virheen viedessään alushousujaan pyykkikoriin. Hän nimittäin unohti piilottaa stringit likaisten pyykkien sekaan.

– Isäni oli mennyt minun jälkeeni viemään omia pyykkejään vain huomatakseen, että mitä helvettiä täällä on, nainen avaa.

Isää nuoren tyttären alushousut eivät miellyttäneet, sillä pienen koon lisäksi niissä oli kissan kuva, jonka yläpuolella luki ”nuole minua”.

– Hän otti minun rakkaat keltaiset stringit käteensä, marssi takkahuoneeseen, jossa oli takka palamassa, avasi kannen ja heitti minun silmieni edessä stringit tuleen ja pisti kannen kiinni. Se asia oli loppuun käsitelty!

Tapahtuman jälkeen Karvinen itki useita tunteja pikkuhousujensa perään.

– Minulla meni pari vuotta, että annoin isälleni anteeksi, Karvinen summaa.

Näet videon alta tai täällä.

Lue myös:

Shirly Karvinen avaa vihdoin syitä radiouransa päättymiselle – taustalla raskaat kokemukset: ”Olin todella surullinen”

Me Naiset: Sara Siepin ja Shirly Karvisen ystävyys alkoi yllättävällä tavalla – julkkispoikaystävät yhdistivät: ”Saatoimme lohduttaa toisiamme”