Suomalaisten tuntema somevaikuttaja ja mediapersoona Sofia Belórf juhlisti hiljattain 33-vuotissyntymäpäiviään ylellisessä ravintolassa Helsingin Esplanadilla. Belórfin virallinen syntymäpäivä oli viime viikon torstaina 6. huhtikuuta.

Belórf julkaisi viikonloppuna omalle Instagram-tililleen näyttävän kuvapostauksen, jonka ohessa hän kertoo synttäribileistään. Kuvarullan kuvissa Belórf poseeraa paljastava juhlamekko yllään keskellä ravintolaa. Paikka on koristeltu suurilla, vaaleanpunaisilla ja läpinäkyvillä ilmapalloilla, joista osaan on teetetty Belórfin nimikirjaimet, S.B.

Viimeiseksi kuvaksi Belórf on lisännyt harvinaisen otoksen lapsuusvuosiltaan. Hellyyttävässä kuvassa alle kouluikäinen, kiharapäinen Belórf seisoo itsevarmasti kameran edessä ja esittelee kaunista asuaan.

– Sama tyttö, sama poseeraus – noin 30 vuotta myöhemmin, Belórf kirjoittaa julkaisunsa kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

– Tämä pääsiäisen lapsi kiittää kamuja ihanista synttäreistä. Tästä alkaa aina virallisesti kevät! hän hehkuttaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Belórfin juhlallinen julkaisu on kerännyt runsaan määrän tykkäyksiä ja onnitteluja naisen ystäviltä ja seuraajilta. Onnittelijoiden joukossa on yllättäen myös Belórfin entinen aviomies, Niko Nousiainen.

– Onnea, Nousiainen toivottaa postauksen kommenttikentässä.

– Kiitän, Belórf vastaa hymyilevän emojin kera.

– Aika kuluu! Muistan ku kusetit et oot 20 mut olitki 19, Nousiainen vielä lisää itkunauruemojin kanssa.

Sofia Belórf ja Niko Nousiainen tutustuivat vuonna 2009 ja menivät naimisiin elokuussa 2012. Pariskunnan avioliitto päättyi eroon vuonna 2018.

Lue myös:

Sofia Belórf vertasi luksuslomaansa sodassa olemiseen – joutui rajun somekohun keskelle: ”Todella ajattelematonta ja mautonta”

Sofia Belórf rikkoi somehiljaisuuden yllättävällä ulostulolla – aikoo aloittaa dieetin: ”Olen syönyt niin paljon”