Suomen suurimman huumevyyhdin pääsyytettyä ja Sofia Belófin ex-poikaystävää Niko Ranta-ahoa syytetään Belórfin pahoinpitelystä.

Asiaa käsiteltiin tänään torstaina 13.8 Helsingin käräjäoikeudessa, jossa luettiin Sofian ja Nikon välisiä tekstareita, jotka paljastivat muun muassa Sofian saamat mustelmat kuvineen.

Sofia julkaisi oikeudenkäynnin jälkeen seksikkään peilisefien Instagramiinsa, jossa hänellä on mustat aurinkolasit päässä ja vartalonmyötäinen asu, joka paljastaa kaunottaren muodot.

— Anna menneisyytesi tehdä sinusta paremman, eikä katkeraa, Sofia kirjoitti kuvan saatteeksi.

Jos julkaisu ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täällä.

Sofia kertoi oikeudenkäynnin jälkeisiä fiiliksiään myös Instagraminsa tarinat-osiossa ja kiitti seuraajiaan tsemppaavista viesteistä.

— Halusin kiittää teitä erikseen, ootte ollut aamusta asti hengessä mukana.

— Ei mikään upein päivä, mutta kyl tää tästä, yks asia kerrallaan. On jo paljon parempi fiilis kun aamulla, kyl tästä vielä hyvä syksy tulee, Sofia kertoi positiivisena.

Suomen suurimmasta huumejupakasta kertova Katiska-dokkari sai ensi-iltansa Ruudussa maanantaina (10.8.). Sofia lyttäsi dokumentin ja kertoi Metropolille Nikon avausjakson puheiden olleen valheellisia. Lue koko juttu täältä.

Lisää aiheesta:
Syyte: Niko Ranta-aho pahoinpiteli Sofia Belórfia – tapaukseen liittyvät viestit julki!

Sofia Belórf kertoo urasuunnitelmistaan ja syyn nettivalmennuksien lopettamiseen: ”Haluan kehittää itseäni”