Sofia Belórf Seiskalle: ”En tunne Janne ”Nacci” Tranbergia”

Fitnessmalli Sofia Belórf on yksi 54 syytetystä Suomen historian laajimmassa huumeoikeudenkäynnissä.

Katiskaksi nimetyssä vyyhdissä ovat pääsyytettyinä Belórfin avopuoliso Niko Ranta-aho sekä entinen Cannonball-liivijengin johtaja Janne ”Nacci” Tranberg, joiden epäillään syyllistyneen mm. useisiin törkeisiin huumausaine- ja dopingrikoksiin. Belórfia syytetään kahdesta rahanpesurikoksesta sekä yhdestä huumausainerikoksesta.

Seiskan mukaan poliisi kiinnostui tekstiviestistä, jonka Tranberg lähetti kiinniottopäivänään Belórfin puhelimeen. MTV uutisoi, että Belórfin puhelimeen oli myös tallennettu Tranbergin numero väärällä nimellä ”Javier”.

Katiska-jutun käsittely jatkui eilen Helsingin käräjäoikeudessa, jossa Belórf ja Ranta-aho kiistivät kaikki syytteensä. Belórf kertoi Seiskalle, ettei ole koskaan tavannut Tranbergia ja lisäsi, ettei pitänyt siitä, että Ranta-aho oli tekemisissä Tranbergin kanssa. Belórfin mukaan Tranbergin hänelle lähettämä viesti oli tarkoitettu Ranta-aholle.

– Viestistäkin käy jo ilmi, että Niko on tallentanut Tranbergin numeron puhelimeeni. Näin Janne Tranbergin ensimmäisen kerran nyt alkaneessa oikeudenkäynnissä, Belórf sanoi.

Belórfin, Ranta-ahon ja Tranbergin lisäksi eri rikoksista syytettyinä Katiska-jutussa ovat muun muassa Samu Haber, Suomen Helvetin enkeleiden johtohahmo Jarkko Laakso, Cannonball MC:n entinen presidentti Ari ”Ronxu” Ronkainen, Helsingin poliisin vanhempi konstaapeli ja kehonrakentaja Kimmo Niemi, Tranbergin entinen vaimo, Niko Ranta-ahon sukulaisnainen ja huumerikoksista aiemminkin tuomittu 37-vuotias tunnettuun teollisuussukuun kuuluva mies.

Lähteet: Seiska, MTV

Kuva: Instagram / sofiabelorf


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.