Somevaikuttaja Sonja Aiello on päättänyt karistaa Suomen pölyt jaloistaan. Hän on matkustanut Bibi-koiransa kanssa Espanjaan ilman paluulippua.

Hänen on tarkoitus asua Espanjassa pidemmän aikaa.

– Voi vitsit miten innoissani oon.. Istutaan tällä hetkellä lentokoneessa pelkällä menolipulla. Pitkään oon pohtinut, että pitäiskö meidän Bibin kanssa lähteä pidemmälle reissulle. Elämään meidän näköistä arkea hetkeksi johonkin ihan toisiin maisemiin. Tässä sitä ollaan. Tätä mä oon halunnut, hän aloittaa päivityksensä.

– Vihdoin uskalsin tämän(kin) toteuttaa. Suunnitelmat reissulle on: treenata, tehdä töitä, kuvata teille kontenttia, jakaa mun ajatuksia ja pysähtyä niiden äärelle. Muuten oon aika avoin tälle matkalle. Mulla on fiilis, että tää voi avata mulle paljon ovia ja ehkä jopa sulkea joitakin, kuka tietää, hän jatkaa.

Hän on hankkinut Espanjasta vuokra-asunnon.

– Oon ottanut meille ihan mielettömän kivan kämpän, missä varmasti viihdytään pidempi aika, Sonja paljastaa.

Sonja kertoi hiljattain Instagramissa saaneensa merkittävän roolin elokuvasta, jonka kuvaukset alkavat vielä tänä vuonna.

– Mä en voi uskoa tätä. Mun unelmat käy toteen. En tiedä oonko ikinä edes teille maininnut mutta mun yksi haaveista olisi näytellä joskus jossain. Sunnuntai-illalla kilahti meili ja mua pyydettiin näyttelijäksi suomalaiseen elokuvaan nimeltä: Tuomion Saari. Homma on nyt sovittu ja toukokuussa kuvataan, mä oon yksi päärooleista!! Sonja kertoi Instagramissa.

Lue myös:

Sonja Aiello kommentoi räppärirakkaansa Williamin rikossyytettä: ”Niin se hyvä päivä voi muuttua pahimmaksi painajaiseksi”

Seiska: Räppäri William syytteeseen rahanpesusta – osallisena huumeliigan toimintaan!