Yhdysvalloissa asuva suomalainen huippumalli Suvi Riggs (o.s. Koponen) on kohdannut suuren menetyksen. Riggs kertoo surustaan omalla Instagram-tilillään.

Riggs julkaisi eilen maanantaina (19.9.) koskettavan kirjoituksen, josta käy ilmi, että hänen isoäitinsä Hilja on kuollut.

Riggs matkasi Amerikasta koto-Suomeen hyvästelemään rakkaan mummonsa.

– Eilen sanoin hyvästit sinulle, odotit minun saapuvan luoksesi valtameren toiselta puolelta. Oli minun vuoroni pitää kädestäsi kiinni, silittää hiuksiasi ja kertoa sinulle, että kaikki olisi hyvin, sinä olisit kunnossa, Riggs kirjoittaa herkässä postauksessaan englanniksi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Maanantaina Riggs julkaisi Instagram-tilinsä Stories-osioon myös kaksi kuvaa, joissa näkyy upea sateenkaari sekä Floridan Tampan että Suomen Kärsämäen yllä. Hän kertoo ihmeellisestä sattumasta muistotekstissään.

– Sateenkaari johti minut Floridan lentokentälle ja sateenkaari matkallamme Helsingistä Kärsämäkeen, Riggs kuvailee.

– Sinä olit kultaa, joka odotti lopussa, hän lisää.

Kirjoituksensa lopussa Riggs kiittää isoäitiään kaikesta siitä, mitä on häneltä saanut.

– Kiitos, että olet tehnyt minusta sen, mikä olen tänään, kiitos, että näytit minulle, miltä vahva nainen näyttää, kiitos, että osoitit minulle kuinka olla lempeä. Tulen kaipaamaan sinua ikuisesti.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Suvi Riggs nousi julkisuuteen voitettuaan suositun Mallikoulu-ohjelman ensimmäisen tuotantokauden vuonna 2005. Samana vuonna Riggs noteerattiin myös kansainvälisesti, ja vuonna 2006 kuuluisa mallisivusto Models.com rankkasi hänet kuukauden tulokkaaksi sekä 50 halutuimman mallin joukkoon.

Nykyään Riggs luo menestyksekästä uraa ulkomailla, ja hän on poseerannut muun muassa Vogue-lehden kannessa.

Riggs avioitui mallina niin ikään työskentelevän miehensä Tyler Riggsin kanssa vuonna 2012. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta.

Lue myös:

Missikruunustaan luopunut Essi Unkuri tiputti uutispommin – ottaa urallaan suuren askeleen: ”Olet sairas”

Erna Husko julkaisi häkellyttävät ennen ja jälkeen -kuvat – kertoo totuuden ”leikellystä” takapuolestaan