Syöpäsairaan Janita Lukkarisen hurja muodonmuutos: ”Laihduin sadasta kilosta takaisin omiin mittoihini” – tuore kuva!

Parantumatonta syöpää sairastava tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen on ollut tammikuusta lähtien saattohoidossa ja käynyt läpi rankkoja hoitojaksoja. Nyt hän avautuu syöpätaistelustaan Instagramissa tuoreen kuvan kera.

– Kuten varmasti useimmat teistä muistaa, sain alkuvuodesta tosi rankat kortisonihoidot, jotka menivät hieman överiksikin, eikä hoitoa pyynnöistäni huolimatta lopetettu, painoa kertyi lähemmäs 100 kiloa. Koin etten ollut omassa kropassani ja kärsin tuosta todella paljon, kun ymmärsin tilanteen vakavuuden, tuosta alkoi todelliset terveydelliset vaivat syövän päälle, Janita avautuu sosiaalisessa mediassa.

Janita on ollut jo pidemmän aikaa kotihoidossa omasta tahdostaan.

– Pääsin kotihoitoon, kun olin aivan loppu jatkuvaan kortisonin piikittelyyn suoraan suoniin ja vaadin päästä pois, koska tilanteeni ei siellä ollessa muuttunut omalla tavallaan oletetusti, eli en nukkunut pois, kuten oli ennustettu tapahtuvaksi jo vuodenvaihteessa.

– Olen siis kotona saattohoidossa, tietenkin sairaalareissuja on kertynyt matkan varrelle, mutta mikä tärkeintä, pääsin lähemmäs lähimmäisiäni, vaikka tämä kaikki on tietenkin heille todella raskasta nähtävää, mutta mikään ei silti korvaa yhdessä vietettyä aikaa.

Jos julkaisu ei näy selaimellasi, voit katsoa sen tästä.

Kipujen takia hän piti pitkän tauon sosiaalisen median päivittämisestä.

– Vietin hiljaiseloa, koska elämäni koostui oksentamisesta, nukkumisesta ja järkyttävistä kivuista, joita en halunnut jakaa, koska tuskani on aitoa, se on kuin helvetti, ja silti muutamat kipeät yksilöt kehtaavat vääristellä sanomisiani jatkuvasti. ”Olen saamassa vielä hoitoa, joka minut parantaisi”, isääni oli onniteltu näin, miettikää sitä sydänkipua, jota tästä aiheutui, kun ihmiset ovat niin kipeitä päästään, eivätkä jätä edes kuolemaa tekevän lapsen-tyttären-siskon perhettä rauhaan, vaan keksivät jatkuvasti uusia kipeitä valheitansa.

Janita tietää, ettei voi enää parantua, mutta on päättänyt siitä huolimatta, ettei anna periksi.

– Nyt kun olen ympäröinyt itseni vain positiivisuudella, sain tänäänkin kuulla, kuinka taistelija olen, olen selättänyt sadasta kilosta takaisin melkein omiin mittoihin syöpää sairastaessa, kuinka taistelija olen, kun olen kävellyt saattohoitokodista jo kerran ulos, moni ei niin tee. Mä olen taistelija.

TEKSTI PETRI VOUTILAINEN

Saattohoidossa oleva Janita Lukkarinen heräsi tänään itkien: ”Niin järkyttäviä kipuja, että luulen kuolevani”

Syöpätaistelun uuvuttama Janita Lukkarinen Seiskalle: ”Jos lähtisin oman käden kautta…”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.