Janita kertoi Seiskalle saaneensa tietää itsenäisyyspäivänä, että syöpä näyttää nyt olevan lisämunuaisten päällä ja että hänellä on jälleen edessä useiden kuukausien raskas hoitojakso.

– Olen sanonut, ettei syövässä ole häviäjiä tai voittajia, mutta minä olen hävinnyt tälle syövälle. Epäilen valoisia asioita ja on vaikea löytää positiivisia juttuja. En jaksaisi enää nousta aamulla, ja ajattelen, että näytänkin ihan syövälle, Janita kertoi Seiskalle.

Janita myöntää harkinneensa itsemurhaa sairautensa takia.

– Nyt ajattelen, että koskahan pääsen täältä pois. Olen ollut jo vähällä luovuttaa, mutta läheisten takia on oltava epäitsekäs. On pakko ajatella, miltä heistä tuntuisi, jos lähtisin oman käden kautta, vaikka päiviä olisi vielä jäljellä, Janita sanoo.

View this post on Instagram

Mä hehkun! . Mistä tunnistaa hyvän kasvohoidon ja tyytyväisen asiakkaan? – Asiakas on niin tyytyväinen, ettei ylpeänä katsettaan laske, ja lähtee kauneushoitolan crocsit jalassa autolle, kunnes kylmä viima varpaissa pakottaa laskemaan katseen alas kenkiin – 😂 . Mun kasvot ovat aina kylmän tullen kuivuneet, joten oli todella ajankohtaista käydä kasvohoidossa kuorimassa kuiva iho pois, sekä kosteuttamassa kasvot ja ottaa ravinteet monesta eri vitamiinista! Mun kasvot niin hehkuvat, kumpa aina olisi tällainen iho, en todellakaan tarvitse edes meikkivoidetta, kun iho on niin heleä! . Nyt olen valmis huomiseen kuvauspäivään! 🥰 . Ihanaa tiistaita just Sulle! 😍 . Ps. Jos sulla on kuiva iho, niin voit varata ajan kasvotaikoja varten suloiselle Maijalle @kauneusklinikka_stunning

A post shared by Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram / juanitapupu