Salatut elämät -tv-sarjasta suureen suosioon ponnahtanut näyttelijä Kerttu Rissanen on kärsinyt koko kesän ajan ikävästä sairastelukierteestä.

Viime viikolla Rissaselle tehtiin ulosteensiirto, jonka odotetaan auttavan suolistobakteeriin, johon nainen sairastui hiljattain. Suolistobakteeri oli Rissasen mukaan peräisin hänen syömistään antiobioottikuureista.

Nyt Rissasen on päässyt jo nauttimaan kevyestä liikunnasta ja normaalista arkirytmistä. Hän on kertonut oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa palanneensa tällä viikolla takaisin jumppaohjaajan töihinsä.

Tiistaina (6.9.) Rissanen julkaisi Instagramissa postauksen, josta käy ilmi hänen kokeneen suuren muodonmuutoksen. Rissanen vaihtoi yllättäen hiusvärinsä tummanruskeasta vaaleaan.

Tuoreessa postauksessa Rissanen poseeraa uusien kutriensa kanssa tyytyväisen näköisenä. Hän on julkaissut blondista tukastaan yhden lyhyen videon ja kaksi kuvaa.

– Uusi syystukka! Rissanen hehkuttaa julkaisunsa kuvatekstissä.

– Tänään vaalennettiin mun tukkaa ja laitettiin se kuntoon kesän jäljiltä! En vois olla tyyytyväisempi, hän jatkaa.

Näet Rissasen päivityksen alta tai täällä.

Rissasen syystukka on kerännyt valtavan määrän kehuja. Monet hänen faneistaan vaikuttavat olevan häkeltyneitä yllättävästä muutoksesta.

– Vau, kehuu somevaikuttaja Cheyenne Järvinen.

– Wau, komppaa somevaikuttajana niin ikään työskentelevä Sara Sieppi.

– Ok blonditar, tästä tykkään! ylistää tosi-tv-tähti Ella Toivainen.

– Aivan mieletön!!! Täydellinen, hyvinvointivaikuttaja Krista Peltovirta muotoilee.

Lue myös:

Kerttu Rissanen joutui ulosteensiirtoon – toipuminen vielä epävarmaa: ”Keho on heikko”

Kerttu Rissanen kamppaili koko kesän ikävien terveysongelmien kanssa – ”Esityksien vetäminen oli rehellisesti sanottuna pelkkää selviytymistä”