Juontaja Vappu Pimiä julkaisi viikonlopun aikana ja tänään maanantaina mökiltään upeita kesäkuvia omalle sometililleen. Vappu julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän istuu mökkirannassa rusetilla koristettu olkihattu päässään. Vappu kertoo, kuinka hattu on herättänyt paljon kyselyjä ja kiinnostusta.

– Tämä hattu on herättänyt paljon ihastusta ja kyselyjä aina, kun se vaan mulla päähän osuu! Viimeksi eräs nainen pysäytti mut kaupassa, kun halusi tietää, mistä hattu on hankittu, sillä hänellä oli tulossa häät, jonne hän halusi hatun eikä ollut löytänyt mistään hyvää ja tämä näyttää kuulemma täydelliseltä, Vappu kirjoittaa.

Vappu kirjoittaa, ettei täydellisen kesähatun löytäminen ole ihan ”piece of Kake Randelin” mutta hän pitää kyseistä hattua myös täydellisenä.

– Ja nyt kaikille kyselijöille tiedoksi, että hattu on löytö Barcelonan katujen kätköistä löytyneestä pikkuputiikista muutaman vuoden takaa. Toivon, että tämä hattu pysyy kasassa ikuisuuden, sillä en tiedä, mistä löydän yhtä hyvän sitten joskus, Vappu kirjoittaa.

Vapun perheessä juhlittiin viikonloppuna myös kesäloman alkua, kun Vapun ja hänen miehensä yrittäjä Teemu Huuhtasen nuorimman tyttären esikoulu sai päätöksensä ja esikoinen suoritti kolmannen luokan.

Lue myös:

Vappu Pimiältä onnellinen yhteiskuva mysteerimiehensä kanssa – ”Anna mun olla syypää sun hymyyn”

Vappu Pimiä järjesti miehelleen 50-vuotisjuhlat Kaliforniassa – vieraana myös maailmankuulu poptähti – ”Kyllä, hän tuli kuokkimaan!”