Voita konserttiliput ja hotelliyö kahdelle – keikalla Pete Parkkonen

Pete Parkkonen on karismaattinen esiintyjä, joka nousi alunperin julkisuuteen Idols-laulukilpailun neljännen tuotantokauden kautta.
Sittemmin Parkkonen on julkaissut kolme albumia, joista kaksi ensimmäistä englanniksi First Album (2009) ja I’m an Accident (2010) sekä viimeisin suomeksi Pete Parkkonen (2014).
Nyt sinulla ja ystävälläsi on mahdollisuus päästä näkemään Pete Parkkosen kuuma keikka livenä Vantaan Tikkurilassa täysin ilmaiseksi. Voit voittaa hotelli- ja lippupaketin kuitenkin vain, jos tykkäät Metropolin Facebook-sivusta ja tästä kilpailusta!

Kahden hengen voittopakettiin sisältyvät liput Pete Parkkosen keikalle Original Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen.
Tässä tunnelmaa luomaan Parkkosen eroottisesti latautunut musiikkivideo kappaleesta ”Kohta sataa”.

Edellisen arvonnan voitti Markku Salonen, joka menee perjantaina katsomaan The 69 Eyes -goottibändin menevää lavashowta.
Uuden kilpailun arvonta on tiistaina 26.9. ja keikalla perjantaina 29.9. Pete Parkkonen. Hotelliyöpyminen 29.9.-30.9.2017.
Voit voittaa vain ja ainoastaan tykkäämällä Metropolin Facebook-sivusta sekä tästä kilpailusta. Kilpailua kannattaa myös kommentoida ja jakaa!

Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!