Assassin's Creed – totta vai tarua?

Joulukuussa elokuvateattereihin saapuva Assassin’s Creed -elokuva valaisee seikkailuspektaakkelin taustoja True or False -videosarjalla. Totta vai tarua? -henkisiin väitteisiin pohjautuva videosarja koostuu neljästä osasta. Jokaisessa osassa nähdään lyhyitä leikkeitä itse elokuvasta ja sen tekemisestä. Videoissa esitetään väitteitä elokuvan tekemisestä, tapahtumista ja hahmoista, joihin myös vastataan samaisen videoleikkeen aikana. Videot luovatkin kiinnostavan silmäyksen paitsi elokuvan taustoihin, myös sen tekemistä valottaviin yksityiskohtiin.

Videosarjan ensimmäisessä osassa nähdään päähenkilö Callum Lynchin (Michael Fassbender) harjoitteluhetkiä fiktiivisessä nykyajassa ja tämän esi-isän, assassiini Aguilarin (kaksoisroolissa Michael Fassbender) vauhdikkaita toimintakohtauksia 1400-luvun Espanjassa.
Tässä ensimmäinen video:

Assassin’s Creed -elokuva perustuu suosittuun toimintapeliin, joka on saanut vahvasti vaikutteita oikeista historian tapahtumista, henkilöistä ja sijainneista. Mullistavan teknologian avulla Callum Lynchin muistiin on tallentunut hänen esi-isänsä, Aguilarin tapahtumat 1400-luvun Espanjassa. Callum elää kahdessa eri aikakaudessa ja hänelle paljastuu hänen kuuluneen mystiseen salaseuraan, assassiineihin eli salamurhaajiin. Keräämiensä uskomattomien tietojensa ja taitojensa avulla hän uhmaa nykyhetkessä vaikuttavia temppeliherroja.
Elokuvan pääosissa loistavat Oscar-ehdokas Michael Fassbender, Oscar-voittaja Marion Cotillard, Oscar-voittaja Jeremy Irons sekä mm. Brendan Gleeson ja Michael Kenneth Williams. Ohjauksesta vastaa viime vuonna Macbeth-elokuvan ohjannut Justin Kurzel. Assassin’s Creed -elokuvan ensi-ilta on 28.12. elokuvateattereissa kautta maan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...