Tanssija ja tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg, 54, teki vuodenvaihteessa uudenvuodenlupauksen ja päätti keskittyä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiinsa. Hän kuitenkin sairastui tammikuun alussa koronaan ja kärsi varsin voimakkaista oireista.

– Ei ihan hyvin startannut, kun heti vuoden alussa sairastuin sitkeään koronaan jälkitauteineen. Lupaus sisältää sekä henkiseen- että fyysiseen hyvinvointiin panostamista, unohtamatta ihon ja hiusten hyvinvointia, Helena kirjoittaa ja kertoo aloittaneensa nyt lupauksensa toteuttamisen.

– Hiustenpelastusoperaatio etenee hienosti, käytössä järeät aseet: tuotteita, pillereitä ja päänahan mikroneulausta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Työpäivien sisältämä liikunta on myös avainasemassa Helenan hyvinvoinnissa.

– Unohtamatta valtavaa määrää erilaisia vitamiineja ja hivenaineita mitä olen nyt uskollisesti ottanut päivittäin.

Helena korostaa myös henkisen hyvinvoinnin tärkeyttä, johon sisältyy sopiva määrä antoisaa työtä, vapaa-aikaa, ystäviä ja kevätaurinkoa.

– Olo on just nyt ihan yhtä onnellinen kuin kuvankin ilme. Täällä siis kevättä odotellessa, kesälomasta unelmoiden ja ystävien tapaamisesta iloiten.

Lue myös:

Helena Ahti-Hallberg julkaisi uimapukukuvan – tyhjentävä vastaus kauneuskirurgiasta vihjailevalle: ”Perintönä saadut rinnat eivät kilpaile samalla tasolla”

Helena Ahti-Hallbergin mies ja poika lähtivät Ukrainan rajalle – mukana myös Jone Nikula vaimoineen: ”En voisi olla ylpeämpi!”