Rakastetun jääsatuanimaation odotettu jatko-osa Frozen 2 saapuu teattereihin joulupäivänä, ja sen kunniaksi alle on koottu yhteen maailman parhaat jäähotellit ja -majoitukset superviileän talviloman varmistamiseksi. Hyppää siis mukaan omaan huurteiseen seikkailuusi!

Fell Centre Kiilopää, Hotel Niilanpää, Suomi

Lapin sydämessä sijaitsevan Hotelli Niilanpään igluissa ja lumimajoissa pääset niin lähelle luontoa, että luminen maisema alkaa heti huoneen ovelta. Lumiukko tehtäisiinkös? Tämä yöpymiskokemus sopii erinomaisesti revontulien metsästäjille, sillä hotellin observatorio tarjoaa loistavan paikan niiden ihailuun. Todellisia ulkoilmaelämyksiä kaipaavat voivat lisäksi kylpeä hotellin perinteisessä savusaunassa!

Huoneet Fell Centre Kiilopää, Hotelli Niilanpäässä alkaen 90 €/huone/yö.

Villa Iglu, Suomi

Villa Iglu sijaitsee Pohjois-Suomessa Rukan hiihtokeskuksen lähettyvillä. Siihen kuuluu kodikkaita puumökkejä sekä lasiseinäinen ja -kattoinen iglu, jossa voi ihailla revontulia mukavasta sängystä käsin. Illan tullen voit rentoutua hotellin pihasaunassa ja poreammeessa sekä nauttia hotellin sveitsiläistyylisen fondueravintolan antimista, joihin kuuluu paikallisesti tuotettua poron- ja hirvenlihaa.

Huoneet Villa Iglussa alkaen 74 €/huone/yö.

Icehotel, Ruotsi

Yövy maailman ensimmäisessä Icehotel-jäähotellissa ruotsalaisessa Jukkasjärven kylässä. Vuonna 1989 perustetun hotellin ulkoasu muuttuu joka ikinen talvi, kun taiteilijat kaikkialta maailmasta kokoontuvat luomaan lumesta, jäästä ja valosta muodostuvan Icehotel-taideteoksen. Vieraille on tarjolla useita eri harrastusmahdollisuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi koiravaljakkoajelu, revontulisafari ja murtomaahiihtoretki.

Huoneet Icehotelissa alkaen 150 €/huone/yö.

Igluhut, Suomi

Jos haluat nauttia talvisesta luonnosta täysin siemauksin, Etelä-Suomessa sijaitseva Igluhut on täydellinen majoituskohde. Nämä puumajat on rakennettu lumiseen mäntymetsään Nuuksion poropuistossa Espoossa. Vieraat voivat ruokkia ja valokuvata poroja Igluhut-majastaan käsin – ja nauttia samalla ainutlaatuisen luonnonläheisestä matkakokemuksesta.

Huoneet Igluhutissa alkaen 353 €/huone/yö.

Lähde ja kuvat: Hotels.com