Ensi kesänä 15. juhlavuottaan viettävän oululaisen Qstock-festivaalin kolmas esiintyjäkiinnitys on Cheekin ja Elastisen yhteistyöprojekti Profeetat, jonka nimi viittaa kaksikon vuonna 2013 julkaisemaan yhteisbiisiin.
Syksyn aikana uutta materiaalia valmistelleen superkokoonpanon ensimmäinen single Sinuhe julkaistiin marraskuun lopulla, ja kappale nousi suoraan Spotify-listan ykköseksi keräten lyhyessä ajassa yli 1,5 miljoonaa soittokertaa. Myös Profeettojen kaksi ensi kevään areenakeikkaa myytiin hetkessä loppuun. Tulevilla keikoilla artistit esittävät biisejään sekä yhdessä että erikseen.
– Sekä Cheek että Elastinen ovat jo tuttuja Qstockin kävijöitä. Molemmat ovat aina saaneet erittäin lämpimän vastaanoton Oulussa. On todella hienoa, että myös Profeetat saatiin kiinnitettyä juhlavuoden ohjelmaan. Profeetat tekee keikan massiivisella tuotannolla, joten luvassa on varmasti yksi festivaalin hienoimpia ja näyttävimpiä keikkoja, festivaalijohtaja Mikko Forstén kertoo.

marilyn-manson
Marilyn Manson

Qstockin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat Marilyn Manson (USA) ja Danko Jones (CAN).
Qstockin joululippujen myynti jatkuu aina uudenvuodenaattoon saakka. 95 euron hintaisia kahden päivän lippuja voi ostaa Ticketmasterin myyntikanavilta kautta maan, myös R-Kioskien suoramyynnistä. Ticketmasterilla hintaan lisätään palvelumaksu. Ilman palvelumaksua lipun voi hankkia S-Etukortilla Oulun, Kempeleen, Kemin, Tornion ja Rovaniemen Prismoista sekä kauppakeskus Valkean Sokos Herkku Kioskista.

danko-jones
Danko Jones

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 28.-29.7.2017. Kahden päivän aikana festivaalilla esiintyy kuudella lavalla yli 60 esiintyjää.
Qstock on ollut loppuunmyyty jo neljänä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma keräsi 32 000 juhlijaa kahden päivän aikana.